iPad 7. nesil ile PS 4 mat kasa takas yapılır mı?

• Konuyu başlatan FNT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 199

FNT

Hectopat
iPad 7 cihaza takas teklifi geldi, parmak okuyucusu çalışmıyordu. Cihazın yanındaki kol analog plastiği sokulmuş yanında FIFA 22, God of War vb. var, takas yapılması mantıklı olur mu?

Gayet iyi bir teklif. PS4'ün tamir görmemiş olmasına dikkat edin, PS4 ihtiyacınız da varsa kaçırmayın.

Çok iyi bir teklif bana kalırsa, konsolunuz yoksa ve oyun oynama merakınız varsa kesinlikle kabul edilmeli diye düşünüyorum. Cihazın temiz olduğuna dikkat edin sadece.

Gayet iyi bir teklif. PS4'ün tamir görmemiş olmasına dikkat edin, PS4 ihtiyacınız da varsa kaçırmayın.
Çok iyi bir teklif bana kalırsa, konsolunuz yoksa ve oyun oynama merakınız varsa kesinlikle kabul edilmeli diye düşünüyorum. Cihazın temiz olduğuna dikkat edin sadece.
Konsol ihtiyacım pek yok bilgisayar var ama kardeşim icinvearada sırada yatarak kullanabilirim. Kolun Analogu da aşınmış düşündürdü açıkcasi

Konsol ihtiyacım pek yok bilgisayar var ama kardeşim icinvearada sırada yatarak kullanabilirim. Kolun analogu da aşınmış düşündürdü açıkçası

Para verip almayacaksınız sonuçta, tableti çok kullanmıyorsanız ve önemli bir işiniz yoksa kesinlikle PS4 tercih edin derim.
Kullanıp satarsınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı