- Makaleler
- 5
İbrahim Abi aldığın kalem sana bir sıkıntı çıkardı mı? Kağıt üstünde baktığımızda bu kalemlerin Apple Pencil'dan tek farkı basınç hassasiyetlerinin olmaması. Peki kullanım deneyiminde de gerçekten böyle mi hissettin? Benim burda sormak istediğim en önemli şey, ekrana elinizi dayayarak yazmaya çalıştığınızda hiç sorunla karşılaştınız mı?Önerileriniz için teşekkürler. @mavibeyin attığı linkten yola çıkarak bayağı bir araştırma yaptım Aliexpress'te, neredeyse unutuyordum.Sonunda üç ürünü almakta karar kıldım: Kılıf, paperlike ekran koruyucu ve kalem:
![]()
321.66EGP |جراب واقٍ مع حامل أقلام لجهاز iPad Air 3 ، الجيل السابع والثامن ، 10.2 ، 10 ، 2 ، لجهاز iPad Pro 10.5 ، 9.7 ، 2018 ، 2017|جرابات أجهزة لوحية وكتب إلكترونية| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
![]()
7.69US $ 23% OFF|Like Writing On Paper Screen Protector For Ipad Pro 11 2021 Air 4 5 3 2 Ipad Mini 5 10.2 9th 8th Generation Like Paper Film - Tablet Screen Protectors - AliExpress
![]()
21.7AU $ 72% OFF|For Ipad Pencil With Palm Rejection,stylus Pen For Apple Pencil 2 1 Ipad Pen Pro 11 12.9 2021 -2018 Mini 6 Air 4 7th 8th 애플펜슬 - Tablet Pen - AliExpress
3 ürün de bayağı satılmış, bayağı da olumlu yorum almış ürünlerdi. Özellikle Türkler tarafından birçok yorum yapılmış, tabii kur da bu düzeyde olunca...İndirim kodlarıyla aldım, kılıf ve ekran koruyucu bedavaya geldi gibi.
Teşekkürler hepinize önerileriniz için.![]()