iPad 8. nesil vs iPad Mini 5

iPad 8 mi daha uzun süre gider yoksa mini 5mi.

iPad 8 mi daha uzun süre gider yoksa mini 5mi.

Güncelleme ömrü olarak her ikisi de aynı süre gider diye düşünüyorum ( mini 2019, 8. Nesil 2020'de piyasaya çıktı ). Batarya ömrü olarak da 8. Nesil boyutunun avantajıyla daha uzun süre dayanır. Mini ile 8. Nesil aynı güçlerdeler ama ekranı küçük olsa bile gücü aynı ve bataryası da küçük haliyle. Eğer boyuttan yana bir tercihiniz yoksa 8. Nesil demiştim daha önce. İkisi de aynı cihazlar aslında, çok büyük farkları yok o yüzden kararı siz vermelisiniz. Açın internetten bakın videolarına, elde duruşu nasıl falan anlamaya çalışın. Burada sayfalarca anlatsak boş çünkü. Pazartesi günü yazmışım mesela, o günden bugüne hala karar verememişsiniz ve buradan soruyorsunuz. Hayır tabii ki soru sorun ama sorularınızı zaten daha önceki sayfalarda ben ya da bir başkası zaten yanıtlamış oluyor ve tekrar tekrar soruyorsunuz. Apple'ın sitesinde karşılaştırma yapılabiliyor mesela, aşağıya link ekliyorum direkt olarak iki modelin özellikleri aşağısında yazıyor. Ona göre bakın ve siz karar verin.
İPad Mini 5 ve iPad 8. Nesil özellik karşılaştırması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…