iPad 8. nesil vs iPad Mini 5

unchine

Centipat
Daha fazla  
Yakında iPad alacağım, oyun oynarım, stabil performans önemlidir. Netflix'de taklırım bol bol kitap okurum. Hangisini tercih edeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak zaten kötü değil iPad 8. Nesil ama batarya performansı ve bir şey okuyup izlemek için ekranın büyüklüğü de önemli. 8. Nesil iPad tercih edilebilir. Mini Aslında daha yüksek özelliklere sahip oluyor normalde ama iPad 8 daha sonradan çıkan bir model olduğu için çoğu özelliği eşitlendi şu an. Bence tek dezavantajı benim için, 8. Nesil'in 32 GB başlangıç hafızası varken Mini modelinin 64 GB başlangıç depolamasına sahip olması. Bunun sebebi iPad 8 ve önceki modellerinin daha standart olarak sunulmasından. Ama ben olsam yine 8. Nesil alırdım.

iPad Mini 5 henüz çıkmış değil ve ne zaman çıkacağıda belli değil. Zaten film/dizi için ekranı küçük. iPad 8 alın.

Hocam emin misiniz? Bildiğim kadarıyla son çıkan iPad mini zaten 5. nesil oluyor.

Dosya Ekleri

• 488E0F2B-AE49-435C-9822-86DF8F4DF8EF.jpeg
    488E0F2B-AE49-435C-9822-86DF8F4DF8EF.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 124
8 Nesil 32 GB bu pek hoşuma getmedi 128 GB olanı da pahalı ama mini5 64 GB almayı daha sıcak bakıyorum ama neden 8 nesil bana bunu söyleyin.
Eğitim içinde kullanacağım ve taşınabilir olması iyi olur ama mini 5 o kadar küçükmü.

8 Nesil 32 GB bu pek hoşuma getmedi 128 GB olanı da pahalı ama mini5 64 GB almayı daha sıcak bakıyorum ama neden 8 nesil bana bunu söyleyin.
Eğitim içinde kullanacağım ve taşınabilir olması iyi olur ama mini 5 o kadar küçükmü.

Tabletlerin hepsi taşınabilir pratik mobil cihazlardır. Ekran boyutunu taşınabilirliğinden ziyade, sizin ihtiyaçlarınız belirler.

iPad Mini kasa olarak epey ufak bir cihaz. Eskinin phablet dediğimiz cihazlarıyla eş değer boyuta sahip. 8" ekran yeter diyorsanız, iPad Mini tercih edilebilir bir tablet. iPad 8'i çantanızda, iPad Mini'yi ceketinizin cebinde taşıyabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı