iPad 8'de güncellemeye depolama yetmiyor

Yaser Efe

Picopat
Daha fazla  
Şimdi resimlerde gördüğünüz gibi güncelleme var, benim tabletim iPad 8. nesil 32 GB. GB az biliyorum ama neyse, en az 13
IMG_4020.jpeg
IMG_4019.jpeg
GB yer lazım olduğunu söylüyor lakin ben hesapladım, bütün uygulamaları silsem yine yetmiyor. Yardım eder misiniz?

Cihazı DFU moda alıp iTunes üzerinden yükseltme hatalarını gider seçeneği ile temiz 18.0.1 kurulumu yapabilirsiniz. Bu işlemin cihazdaki verileri sıfırlayacağını unutmayın.

Merak ettim tablet gittiği kadar en son güncellemeyle olsun onu istiyorum.
Hocam 3.parti işler ile yapılabilir de ne gerek var yani. Hemde o güncelleme güncel cihazlar için geldi eski cihazların optimizasyonunu bozabilir. Eğer sürüm eskiliğinden Youtube bile açılmayacak dereceye gelmediyse güncellemeyin. Zaten 32GB cihaz 20 GB'ını sisteme yedirirsiniz.

Hocam 3.parti işler ile yapılabilir de ne gerek var yani. Hemde o güncelleme güncel cihazlar için geldi eski cihazların optimizasyonunu bozabilir. Eğer sürüm eskiliğinden Youtube bile açılmayacak dereceye gelmediyse güncellemeyin. Zaten 32GB cihaz 20 GB'ını sisteme yedirirsiniz.
Yok hocam garip bişey ama ne zaman güncelleme yapsam yer gitmesi gerekirken 3+4gb geliyor. Ama boşverin yapmayayım madem.

Yeni konular

Geri
Yukarı