W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #11 Heiwa9 dedi: iPad 10 güzel cihaz mesela onu uzun yıllar kullanırsın. Genişletmek için tıkla... iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki?
Heiwa9 dedi: iPad 10 güzel cihaz mesela onu uzun yıllar kullanırsın. Genişletmek için tıkla... iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #12 woodyinho_real dedi: iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki. Genişletmek için tıkla... Fena cihaz değil ama sizin yerinizde olsam iPad 10 alırdım. İkisi de güzel hangisini beğeniyorsanız.
woodyinho_real dedi: iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki. Genişletmek için tıkla... Fena cihaz değil ama sizin yerinizde olsam iPad 10 alırdım. İkisi de güzel hangisini beğeniyorsanız.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Mart 2024 #13 woodyinho_real dedi: iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki? Genişletmek için tıkla... Ona o para verilmez. Air 5 alın o kadar paranız varsa, kafanız uzun yıllar rahat eder.
woodyinho_real dedi: iPad 10 256 GB ve Apple Pencil ile 25k ya geliyor MediaMarkt'ta. Hemen hemen yarı fiyatına S9 FE var o nasıl cihaz peki? Genişletmek için tıkla... Ona o para verilmez. Air 5 alın o kadar paranız varsa, kafanız uzun yıllar rahat eder.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #14 Heiwa9 dedi: Fena cihaz değil ama sizin yerinizde olsam iPad 10 alırdım. İkisi de güzel hangisini beğeniyorsanız. Genişletmek için tıkla... İleride MacBook alabilirim o yüzden iPad daha mantıklı gibi geldi. Teru dedi: Ona o para verilmez. Air 5 alın o kadar paranız varsa, kafanız uzun yıllar rahat eder. Genişletmek için tıkla... Air'da 64 GB yetmez diye 10. Nesil 256'ya yöneldim.
Heiwa9 dedi: Fena cihaz değil ama sizin yerinizde olsam iPad 10 alırdım. İkisi de güzel hangisini beğeniyorsanız. Genişletmek için tıkla... İleride MacBook alabilirim o yüzden iPad daha mantıklı gibi geldi. Teru dedi: Ona o para verilmez. Air 5 alın o kadar paranız varsa, kafanız uzun yıllar rahat eder. Genişletmek için tıkla... Air'da 64 GB yetmez diye 10. Nesil 256'ya yöneldim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Mart 2024 #15 woodyinho_real dedi: Air'da 64 GB yetmez diye 10. Nesil 256'ya yöneldim. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıksız oluyor. Galaxy S9 tablet alın hem kalemi içinde. Onu da üniversite boyunca kullanırsınız.
woodyinho_real dedi: Air'da 64 GB yetmez diye 10. Nesil 256'ya yöneldim. Genişletmek için tıkla... O zaman mantıksız oluyor. Galaxy S9 tablet alın hem kalemi içinde. Onu da üniversite boyunca kullanırsınız.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #16 Teru dedi: O zaman mantıksız oluyor. Galaxy S9 tablet alın hem kalemi içinde. Onu da üniversite boyunca kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Tab S9 FE 128'lik versiyonunu düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2024
Teru dedi: O zaman mantıksız oluyor. Galaxy S9 tablet alın hem kalemi içinde. Onu da üniversite boyunca kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Tab S9 FE 128'lik versiyonunu düşünüyorum.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #17 woodyinho_real dedi: Tab S9 FE 128'lik versiyonunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 25 bin liraya çıkabiliyorsan S9+ al. 64 GB günümüz için bile yetersizken yıllar sonrasında hayli hayli yetersiz kalacak. 64 GB ürün almayın.
woodyinho_real dedi: Tab S9 FE 128'lik versiyonunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 25 bin liraya çıkabiliyorsan S9+ al. 64 GB günümüz için bile yetersizken yıllar sonrasında hayli hayli yetersiz kalacak. 64 GB ürün almayın.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #18 Teru dedi: İçine video, fotoğraf, bir dolu oyun atmayacaksanız 64 GB yeter fakat onun yerine alınabilirse iPad 10 alınmalı artık. Biraz kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bu arada kameralari cok berbat.
Teru dedi: İçine video, fotoğraf, bir dolu oyun atmayacaksanız 64 GB yeter fakat onun yerine alınabilirse iPad 10 alınmalı artık. Biraz kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bu arada kameralari cok berbat.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #19 ProfTech dedi: Bu arada kameralari cok berbat. Genişletmek için tıkla... Zaten genelde iPad kameraleri kötü degil mi sonuçta iPad fotoğraf ve video icin kullanilmiyor benim bildiğim.
ProfTech dedi: Bu arada kameralari cok berbat. Genişletmek için tıkla... Zaten genelde iPad kameraleri kötü degil mi sonuçta iPad fotoğraf ve video icin kullanilmiyor benim bildiğim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.060 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Mart 2024 #20 woodyinho_real dedi: Zaten genelde iPad kameraleri kötü degil mi sonuçta iPad fotoğraf ve video icin kullanilmiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Pro'ların kameraları iyi. iPad 8 ve 9 kamerası kötü bayağı.
woodyinho_real dedi: Zaten genelde iPad kameraleri kötü degil mi sonuçta iPad fotoğraf ve video icin kullanilmiyor benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Pro'ların kameraları iyi. iPad 8 ve 9 kamerası kötü bayağı.