iPad 9. nesil cihazda iPadOS 17.7.2 sürümüne güncellenmeli mi?

mtacar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 aylık iPad 9. nesil cihazım var. Şu an içerisinde iPadOS 16.6 yüklü. Sürüm ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım Microsoft'un birkaç uygulamasını indiremiyorum o kadar. Örneğin Android ve Windows cihazımdan notlarıma erişebilmek için OneNote kurmak istiyorum fakat sürüm yetersiz kaldığı için indiremiyorum. Sizce cihazı güncellemeli miyim, pil tüketimim veya performans açısında bir avantajı veya dezavantajı olur mu?

Selamlar,

Aksine hem uygulama haznen artacaktır, performans artışı olacaktır ve ekstra bir kaç küçük görsel değişimiyle kullanım zevkiniz artacaktır.

Güvenle güncelleyebilirsiniz.

Selamlar,

Aksine hem uygulama haznen artacaktır, performans artışı olacaktır ve ekstra bir kaç küçük görsel değişimiyle kullanım zevkiniz artacaktır.

Güvenle güncelleyebilirsiniz.
Hocam ilk kez Apple tarafında bir cihaz kullanınca tereddütte kalmıştım, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim hocam.

Her yeni cihaz tanıtıldığında yeni bir ios sürümü tanıtılır ve yayınlanır. ve örneklemek gerekirse ip16 tanıtıldı ve ios 18 ile beraber geldi ama bir önceki jenerasyon ip15'te bu yazılımı aldı ve bu süregele bir şekilde devam ediyor. Akıllarda kalan soruda ip16 donanımında çalışan bir yazılım eski olan ip15'te çalışır mı ? . Bu şekilde İpadOS'ta da aynı şekilde ilerliyor ama arka planda bunun tabii ki denemeleri yapılıyor. Kafanda soru işareti kalmasın. Bir sonra ki güncellemede görüşmek üzere. İyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…