iPad 9 vs Air 4

@JemVargasTR
Etmesine eder ve gayette memnun kalırsınız ama genel olarak Apple ürünleri daha uzun süreli olabilmekteler ve ikinci elden alıcı bulması da çok daha kolay oluyor, karar burada size ve sizin tercihlerinize kalacaktır ama kendim için söylemem gerekirse gerek olur olmaz diye düşünmez gerek olursa diye düşünürdüm çünkü 8000'lere çıkabilen bir bütçede halen daha bir arka kapı aramak en azından ben istemem diyebilirim. Her iki cihazdanda memnun kalırsınız hatta Air 4'tende son derece memnun kalırsınız ama burada ne aradığınız önemli. Eğer işletim sistemi için özel bir arayışım yok derseniz iPadOS tarafına yönelmenizi en azından kendim öneririm.
 
Hocam maalesef bütçem maxs 8500, iPad Air ikinci el olması biraz kafamı karıştıriyor inceleyip alacağım da yine içimde bir şey çıkar mı acana diye endişe var.
O halde temiz bulursanız Air 4 alın. Ama kesinlikle Air alınması taraftarıyım. 9'un tasarımı ve teknolojisi eskide kaldı.
 
Hocam sadece touch idin iki yanında ufak çizik var daha bir şeyi görünmüyor.Cihazi düşündüğünde fln dışardan anlaşılmayip içerde bir sorun olacak durum oluşur mu.zar zor topladım parayı Ztn boşa gitsin istemem



İkinci el bile satın alamıyoruz maalesef hocam :) .iPad 9 günlük kullanımda tatmin edecekse onu sipariş edeyim.Air 4 çok yenilikçi bir çok konuda yarın buluşup kontrol etmemi oneriir misiniz acaba temizse almam mantıklı mi


Teşekkürler hocam

@ÇankayaBeyefendisi @Moneymoon @flaponer hocam peki sıfır alırsam 7300 e iPad 9 kalemiyle birlikte mi yoksa Matepad 11 kalem+klavye +çanta+Mause 7500 e mi
Hocam o konulardan pek anlamam. Sizin araştırıp bir karara varmanız bence daha mantıklı. Ama yarın tablet sizi tatmin ederse bir sıkıntısı yoksa bence Air 4 ü almalısınız.
 
Hocam sadece Touch ID'in iki yanında ufak çizik var daha bir şeyi görünmüyor. Cihazi düşündüğünde falan dışarıdan anlaşılmayip içerde bir sorun olacak durum oluşur mu? Zar zor topladım parayı ztn boşa gitsin istemem.

İkinci el bile satın alamıyoruz maalesef hocam :).iPad 9 günlük kullanımda tatmin edecekse onu sipariş edeyim. Air 4 çok yenilikçi birçok konuda yarın buluşup kontrol etmemi oneriir misiniz acaba temizse almam mantıklı mi?

Teşekkürler hocam.

@ÇankayaBeyefendisi @Moneymoon @flaponer hocam peki sıfır alırsam 7300'e iPad 9 kalemiyle birlikte mi yoksa matepad 11 kalem+klavye +çanta+mouse 7500'e mi?

Hocam çizikten bir şey olmaz bir de cihazı alırken garantisini falan kontrol et hocam aman deyim unutma bir de ders için kullanacaksın sanırım klavye öneririm ilerleyen zamanda alırsab bayağı bir kolaylık olur.
 
Hocam o konulardan pek anlamam. Sizin araştırıp bir karara varmanız bence daha mantıklı. Ama yarın tablet sizi tatmin ederse bir sıkıntısı yoksa bence Air 4 ü almalısınız.
Hocam birkaç video daha istedim güvenilir geldi Air 4 alacağım sanirim

Hocam çizikten bir şey olmaz bir de cihazı alırken garantisini falan kontrol et hocam aman deyim unutma bir de ders için kullanacaksın sanırım klavye öneririm ilerleyen zamanda alırsab bayağı bir kolaylık olur.
Garantisi 14 aya yakın var hocam kaleminde tabletinde ,klavye ilerleyen zamanda Logitech k380 almayı düşünüyorum.
 
Arkadaşlar üniversite için tablet aramaktayım en son iPad de karar kıldım ama sıfır kalem +tablet iPad 9 mi (7100 TL)yoksa 12 ay garantisi kalmış iPad Air 4 + kalem mi (8300)?genelde film dizi tüketmek ve not tutmak, nette araştırma yapmak için kullanacağım. iPad 9'un lamine ekran olmaması çok mu sorun yaratır? Fikirlerinize açığım.

Yazdiklarinin disinda matepad 11 almanı tavsiye ederim. Film icin ekrani sesi iPad 9'dan 5 kat iyi. iPad Air 4 tende iyi sayilir. Bende iPad Air 5 alacaktım matepad 11'i görünce vazgectim. Film dizi çizim olsun serilik falan çok akıcı 1 bucuk saate şarj doluyor neredeyse 2 gün yetiyor bana oyun film izledigim halde. PUBG Mobile legends standoff2 falan her şey var. Google servisi yok diyenlere aldırma coğu şey artik appgaleryde mevcut gelmeyede devam ediyor. Eylül'de harmonyus 3.0 ile daha iyi olacak bir cihaz.
 

Geri
Yukarı