iPad 9'dan daha üst bir modele geçiş yapmak

Öncelikle iyi akşamlar. Şu an haliyle çoğunlukla dersler ve dijital medya için kullanmakta olduğum iPad 9 Wi-Fi 256 GB kullanıyorum Apple Pencil'iyle beraber. Yaklaşık 1 sene önce alma aşamasındayken 64 GB Air 5 ile arasında kalmıştım ancak hafızayı sorun ettiğim için şu anki kullandığım modeli aldım. Ancak bir süre sonra biraz pişman oldum özellikle ekranından dolayı. Bu yüzden bende biraz takıntı haline döndü. Önümüzdeki yaz Pro veya yeni çıkacak Air 6 almayı düşünüyor gibiyim. Ancak bunu satarken çok zarara girmiş olur muyum malum yeni modeller çıkıyor ve 9 daha eski model kategorisine giriyor yavaştan. Ve değer mi bunun için?
Yeni bir modele geçmeye değer. Şu an Air 5’e bile geçilir.

Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi, iPad 9 güzel bir cihaz ama amiral sınıfı bir iPad kullanıncaya kadar. Mini ya da Pro aldığınız ekran kalitesi ve renk paleti direkt göze çarpıyor.

Air 5 modeli güçlü ama orta seviye bir tablet, Pro'ya da mini Apple için amiral sınıfı deneyim sunan tabletlerdir.

Air 5 modelinin eksi yanları aşağıdaki gibidir.

Gıcırdayan kasa yapısı.
Dokunmalarda iz yapan ekran.
Pilinin biraz hızlı bitmesi.
Biraz ısınması.
El feneri özelliği bulunmaması.
Ekranı Pro'ya da mini serisi kadar canlı olmaması.

Artı yönleri aşağıdaki gibidir.

Güç konusunda rakibi sadece Apple tarafında bulunuyor.
Android cihazların hepsinden çok daha güçlü olması.
Kesinlikle iPad 9 & 10 ve mini 6'dan çok daha güçlü olması.

Serilerin başlangıcı
Eki Görüntüle 1958160Eki Görüntüle 1958161Eki Görüntüle 1958162
Ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler😊
Aslında 2-3 yıl öncesinde iPad air 4 özellikle mavi rengi çok ilgimi çeker sahip olmak isterdim ki keşke alsaymışım katbekat uygundu o zamanlar. Sonra air 5 çıktı gıcırdama sorunu çok konuşulmaya başlanmıştı hatırlıyorum. Yani bu özelliği de beni bir adım air 5ten uzak tutmuş olabilir geçen sene. Gerçi 9.nesilden her türlü iyi geliyor bana batarya dışında.

Ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler😊
Aslında 2-3 yıl öncesinde iPad Air 4 özellikle mavi rengi çok ilgimi çeker sahip olmak isterdim ki keşke alsaymışım katbekat uygundu o zamanlar. Sonra Air 5 çıktı gıcırdama sorunu çok konuşulmaya başlanmıştı hatırlıyorum. Yani bu özelliği de beni bir adım Air 5'ten uzak tutmuş olabilir geçen sene. Gerçi 9.nesilden her türlü iyi geliyor bana batarya dışında.

9. nesilin kasa yapısı üst modellere göre aşırı sağlam, pil konusunda hepsini ezer geçer.

Siz aniden yeni bir cihaz almak yerine paranızı döviz olarak biriktirip zamanı geldiği zaman alın, iPad 9 performans konusunda günümüzün birçok Android cihazını hizaya getirir 😉

Elinizdeki cihazı ne kadar kullanırsanız sizin için o kadar faydalı, elinizdeki cihazı eskitip yeni bir cihaza geçerseniz çok daha uzun süre güncel yazılım kullanmış olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı