iPad açma kapama tuşu sallanıyor

y3gittt1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bende iPad 10.nesil var alalı 6 ay oldu ek yıl garanti yaptırdım 3 yıl garantisi var bu Touch ID açma kapama tuşu yani sallanıyor. Sizde de var mı o sallanma orta düzey sallanıyor ama Touch ID açma kapama görevide çalışıyor.

iPad Air M2 kullanıyorum. Benim de dikkatimi çekti. Sallanma gibi değil de yukarı aşağı (derinliğinde) fazla boşluğu var gibi, tutan yeri ortası ama yanlarda tutan yer yokmuş gibi. Anlatamadım ama sanırım aynı olaydan bahsediyoruz. (Tahterevalli gibi)

iPad Air M.2 kullanıyorum. Benim de dikkatimi çekti. Sallanma gibi değil de yukarı aşağı (derinliğinde) fazla boşluğu var gibi, tutan yeri ortası ama yanlarda tutan yer yokmuş gibi. Anlatamadım ama sanırım aynı olaydan bahsediyoruz. (Tahterevalli gibi)

Böyle hafif Ben alırken ambalajıs verdiler ürünü keşke değiştirseydim o zaman Rica etsem videosunu atar mısın ya da bir sosyal medya hesabını versen ses tuşlarında yok iPhone 12 kullanıyorum ondanda yok stantdaki bazı tabletlerede baktım bazısın da var bazısında yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı