iPad Air 2 etkinleştirme kilidi nasıl açılır?

Auberon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen hafta IPad'im üzerinde 2 3 yanlış şifre girişi yaptım sonrasında Apple hesabımı inactive yaptı. Sonrasında müşteri ilişkileri ile telefonda 2 kez konuştum ama geri aktif hale getirmeyeceklerini söylediler.

Yeni bir hesapla belki IPad'i çalıştırabilirim diye fabrika ayarlarına döndürdüm ama bu kez de etkinleştirme kilidi çıkıyor, hesap inactive olduğu için onu geçemiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? YouTube'da Jailbreak ile bazı yöntemler buldum ama daha önce yapmadığım için tereddütlüyüm.

Bir de Jailbreak yaparsam Google playbooks, VLC Player gibi uygulamaları Store'dan indirmede sıkıntı yaratır mı? (iPad'i sadece kitap/manga okumak ve seyahat esnasında dizi/film izlemek için kullanıyorum)

Hocam ilk ICloud hesabınızı unuttunuz mu?

İlk önce iPad Air 2'ye palera1n ile jailbreak atabilirsiniz, App Store'da sorun çıkarmaz.
Sadece banka ve alışveriş uygulamaları hata verir. Bypass kısmını ise bilmiyorum maalesef.

Hocam ilk ICloud hesabınızı unuttunuz mu?
ICloud için ayrı bir hesap almadım olarak hatırlıyorum.

Teşekkürler JB deneyeceğim bu durumda.

Bypass için youtube'da 2 yöntem gördüm ilki jailbreaksız ama her restartta tekrarlamak gerekiyor demişler. 2.si ise JB sonrası PassFab activation unlock diye bir programla kaldırabilir yazıyor ama free sürümle olur mu emin olamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…