Merhaba, sabah Amazon'da 18 bin liraya Wi-Fi+ cellular iPad Air 5 yıldız ışığı aldım, fakat internette Air 5 gıcırdama gibi şeyler yazıyor bu sorun hala var mı? Eski modellerinde varsa benim IPad'imin eski üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Merhaba, sabah Amazon'da 18 bin liraya Wi-Fi+ cellular iPad Air 5 yıldız ışığı aldım, fakat internette Air 5 gıcırdama gibi şeyler yazıyor bu sorun hala var mı? Eski modellerinde varsa benim IPad'imin eski üretim olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
IPad'de ne gıcırdayacak anlayamadım. MacBook Air olabilir mi okuduğunuz yazı?
Seri numarasını veya model numarasını sitede sorgulatırsanız üretim tarihi vb. gibi detayları öğrenebilir, o seri ve model numaralarında kodlama biçimi ile öğrenebilirsiniz.
IPad'de ne gıcırdayacak anlayamadım. MacBook Air olabilir mi okuduğunuz yazı?
Seri numarasını veya model numarasını sitede sorgulatırsanız üretim tarihi vb. gibi detayları öğrenebilir, o seri ve model numaralarında kodlama biçimi ile öğrenebilirsiniz.
Tuhaf ve farklı bir olaymış. Bahsettiğim şekilde seri numarasına veya model numarasından çıkarım yapabilirsiniz. Onun harici öğrenebileceğiniz bir metot aklıma gelmiyor.
Dikkatli kullanım ve olası bir ekrana bastırınca ses çıkmasına takmayacaksanız. Bir sıkıntı ile karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Yine taktir sizin. Dediğiniz gibi fiyatı iyi almışsanız.
Tablete bakmıştım kasası ince geldi çok fazla rahatsız etmiyordu açıkçası fakat cidden gıcırdıyordu Apple malzemeden çalmış resmen. Düzeltme: Kasası derken tablet ince demek istedim.
Bilmiyorum hocam ben bir yerde (bu forumda olabilir) gicirdamanin eski modelde olduğu sonra üretim durmuş yeni model mi ne üretmişler öyle bir şey görmüştüm acaba benimki yeni model mi diye ondan sordum. Neyse şimdi Apple desteğe ulaşacağım.