iPad Air 5 siyah ekranda kaldı

BayOguz

Kilopat
Daha fazla  
iPad Air 5.nesil siyah ekranda sıkıştı, olayı özetlemek gerekirse babamla ev bakıyorduk ve birden ekran kapandı şarjının bittiğini düşünerek birkaç saat şarjda bıraktım ama nafi hiçbir şekilde açamıyorum internetten birkaç video izledim reiboot programıyla açabileceğimi söylediler ama tablet boot moduna bile girmiyor ekran hiç gelmiyor. Servise yollamak istiyorum ama Trendyol'dan aldığım için nasıl yollayacağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?

Ana ekran tuşu ve kapatma tuşuna ekranda hareketlilik olana kadar basın ya da 10 saniye basılı tutup deneyin.
DÜZENLEME: Pardon Air demişsiniz ana ekran tuşu yerine ses açma tuşuny deneyip yapın.

Kurtarma modunda açmayı denedin mi Apple'ın kendi sitesinde nasıl yapılacağı belirtiliyor.

Arkadaşlar Kurtarma modu ve boot modu ikiside aynı şey her türlü kombinasyonu denedim olmuyor

Brick olmuş olabilir diyeceğim ama şarj konusunda hiç mi tepki yok?
evet hiç tepki yok bilgisayara bağladığımda da bu cihaz çok fazla güç istiyor başka bir cihaza bağlamayı deneyebilirsiniz dedi orjinal samsung ve iphone kablosuyla da denedim aynı şeyi diyor

Örnek olarak benim kendi telefonum iPhone SE 3.nesil ve beta sürüm yüklü olduğu için arada durduk yere kapanıyor ve açılmıyor kurtarma modunda açınca ekran gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…