iPad Air 6. nesil alınır mı?

goker3

Decapat
iPad Air almayı planlıyorum M2 çipli 2. el veya sıfır alınır mı? iPad alma sebebim M çipinden dolayı, sizce M çipi değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağınızı söylerseniz yardımcı olurum her konuda. Bahsettiğiniz cihazı çıktığı ilk günden beri aktif olarak her gün kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Performans konusunda mükemmel bir cihaz ama batarya konusunda kesinlikle çok kötü, maksimum 6-7 saat falan ekran süresi veriyor bunu göze almak lazım.

Son düzenleme:
Dizi ve oyun öncelikli ama tableti alırsam Apple Pencil de almayı planlıyorum not almak için.
Hocam oynadığınız oyunlar çok performans istiyorsa M2 o zaman mantıklı olur ama oyunlar en ana neden değilse ve genel olarak dizi ve not almak için kullanacaksanız iPad A16 alın. M çiplerde performans süper iyi ama şarjları çok hızlı gidiyor.

Bu batarya hızlı gitme durumunu 11inç iPad Air için konuşuyorum bilginiz olsun, 13 inç olan halinde batarya tarafında sıkıntı yok.

Hocam oynadığınız oyunlar çok performans istiyorsa M.2 o zaman mantıklı olur ama oyunlar en ana neden değilse ve genel olarak dizi ve not almak için kullanacaksanız iPad A16 alın. M çiplerde performans süper iyi ama şarjları çok hızlı gidiyor.

Bir tanıdığımda iPad Air vardı ve şarjı gayet iyi gidiyordu. Ve oyun olarak AAA olan oyunları oynayacağım.

Bir tanıdığımda iPad Air vardı ve şarjı gayet iyi gidiyordu. Ve oyun olarak AAA olan oyunları oynayacağım.
13 inç hali ise evet iyidir ama 11inç iPad Air'ların şarj süreleri gayet kötü. Bizzat kendim kullanıyorum 11inç iPad Air 6'ı Eylül 2024'ten beri, ondan kesinlikle diyebilirim ki batarya süresi kötü. Şu videoya bir göz atabilirsiniz, videoda iPad A16 yok ama bir önceki nesil düz iPad bile şarj konusunda Air 6 11inç'ten iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13 inç hali ise evet iyidir ama 11inç iPad Air'ların şarj süreleri gayet kötü. Bizzat kendim kullanıyorum 11inç iPad Air 6'ı Eylül 2024'ten beri, ondan kesinlikle diyebilirim ki batarya süresi kötü. Şu videoya bir göz atabilirsiniz, videoda iPad A16 yok ama bir önceki nesil düz iPad bile şarj konusunda Air 6 11inç'ten iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben batarya performansı olarak pek sıkıntı göremedim diğerlerine göre kötü fark ettim ama işlemcisinden dolayı diye düşünüyorum.

Ben batarya performansı olarak pek sıkıntı göremedim diğerlerine göre kötü fark ettim ama işlemcisinden dolayı diye düşünüyorum.
Hocam sizin için bu süre kötü değilse sorun yok zaten ben bir tablete göre kötü diyorum. Yıllar boyu bir sürü amiral gemisi ve orta seviye tabletler kullandım şarj süreleri bu kadar az olan nadir serilerden Air 6.

Ben günlük kullanımımdan size bir örnek vereyim; geçtiğimiz Cuma günü tabletimin şarjı 6 saat 40 dk gitmiş. Bu süre boyunca yaptığım tek şey ise Notes+ uygulamasından PDF üzerine çizimler ve notlar yazmak. Bu sadece not almada alınan ekran süresi, bunlara ek olarak gün içinde hem oyun oynasaydım, not alırken bölünmüş ekrandan bir yanda video izleseydim, vb. gibi durumlarda ekran süresi çok daha düşecek. Yani bu tableti alırsanız çok iyi performans alacaksınız her uygulamada, oyunda ona laf hiç yok. Ama aynı şekilde bu ekran süresi ile de yüzleşmeniz lazım, her gün net olarak şarja takmalısınız. Çok sıkı kullanırsanız oyunlarda belki günde 2 kere bile.

Hocam sizin için bu süre kötü değilse sorun yok zaten ben bir tablete göre kötü diyorum. Yıllar boyu bir sürü amiral gemisi ve orta seviye tabletler kullandım şarj süreleri bu kadar az olan nadir serilerden Air 6.

Ben günlük kullanımımdan size bir örnek vereyim; geçtiğimiz cuma günü tabletimin şarjı 6 saat 40 dk gitmiş. Bu süre boyunca yaptığım tek şey ise notes+ uygulamasından PDF üzerine çizimler ve notlar yazmak. Bu sadece not almada alınan ekran süresi, bunlara ek olarak gün içinde hem oyun oynasaydım, not alırken bölünmüş ekrandan bir yanda video izleseydim, vb. gibi durumlarda ekran süresi çok daha düşecek. Yani bu tableti alırsanız çok iyi performans alacaksınız her uygulamada, oyunda ona laf hiç yok. Ama aynı şekilde bu ekran süresi ile de yüzleşmeniz lazım, her gün net olarak şarja takmalısınız. Çok sıkı kullanırsanız oyunlarda belki günde 2 kere bile.

Cevabınız için teşekkürler alırken bu durumu düşüneceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı