iPad Air A1474 uygulama yüklerken iOS 15.1 sürümü istiyor

emirhan12345

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde iPad Air A1474 iPad var ama ders çalışmak için uygulama yüklemek istediğimde uygulama iOS 15.1 veya daha yenisi gerekir diyor. Sizce ne yapabilirim?

Merhaba.

Tabletinizin en son desteklediği sürüm iOS 12.5.7 olarak görünüyor.
Bu sebeple yüklemeye izin vermiyor.

Yeni bir tablet almanız gerekmektedir.

Kaynak:iPad Air (1st generation) - Wikipedia
A1474 kodu Air 1.nesile işaret ediyor.

Herkese merhaba, elimde iPad Air A1474 iPad var ama ders çalışmak için uygulama yüklemek istediğimde uygulama iOS 15.1 veya daha yenisi gerekir diyor. Sizce ne yapabilirim?
Malesef 12.5.7 üstü güncelleme vermeyip Apple klasik tüketim mantığıyla çöp etti o sistemi.
Eğer uygulamayı kurmadan Safari v.b bir tarayıcıdan site üzerinden çalıştırabiliyorsan ancak öyle kullanabilirsin.

Tabletiniz 2013 tableti yani 12 yıllık gayet normal. Ana tablet olarak kullanmıyorsanız ve deney yapmak isterseniz Jailbreak yapabilirsiniz.

Malesef 12.5.7 üstü güncelleme vermeyip Apple klasik tüketim mantığıyla çöp etti o sistemi.
Eğer uygulamayı kurmadan Safari v.b bir tarayıcıdan site üzerinden çalıştırabiliyorsan ancak öyle kullanabilirsin.
2013 cihazına napsın Apple? Android 6 halâ Google Play Hizmetleri tarafından destekleniyor orası ayrı.

Jailbreak yapsam nasıl olur bir yerde duymuştum ama olur mu?
Jailbreak yapılan en popüler cihazlardan birisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@emirhan12345 Bu ana tabletiniz ise ve yeni tablet almak isterseniz eğer bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı