iPad Air M.2 vs Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
iPad Air M.2 mi daha iyi yoksa Samsung Galaxy Tab S9 Ultra mı? Tablette oyun oynanmayacak. Not defteri ve video izleme gibi öğrenci olarak kullanacağım.

Aynı anda aynı konuyu açmamz ne kadar güzel 😅
Birbirimiz ile bilgilerimizi paylaşırsak bence doğru sonucu buluruz.
Kalem alacaksanız ve üniversite öğrencisi iseniz şu an Apple sitesinde kalem bedava.

İşlemci açısından Apple kat ve kat önde.
Not uygulamaları ve kalem açısından da bana göre önde bence o birazcık kişisel deneyim.
Ekran açısından Samsung daha iyi ama bence olay şöyle birisi mükemmel diğeri mükemmel ötesi.
120Hz olayına gelecek olursak oyun oynanmayacaksa bence pek bir esprisi yok.

120 Hz sandığınızdan daha önemli inanın ki. Günlük kullanımdan tut kalem akıcılığına kadar her şeyi etkiliyor.

Etkileyeceğini biliyorum ama Apple'ın kendi promotion adı verdiği bir sistemi var sadece gerekli yerlerde 120 Hz kullanıyor oda genelde render ya da oyunlarda not alırken 120 Hz geçer mi bilemiyorum. Aynı sistem Samsung telefonlarda da mevcut not tutma işlemini 120 Hz gerektiren bir işlem olarak görüp 120 Hz aktif eder mi?
Ek olarak şu an not tutmak için kullanılan gördüğüm tüm cihazlar iPad 10. nesil falan 60Hz sıkıntısı çeken etkilediğini söyleyen daha hiç görmedim.

Etkileyeceğini biliyorum ama Apple'ın kendi promotion adı verdiği bir sistemi var sadece gerekli yerlerde 120 Hz kullanıyor oda genelde render ya da oyunlarda not alırken 120 Hz geçer mi bilemiyorum. Aynı sistem Samsung telefonlarda da mevcut not tutma işlemini 120 Hz gerektiren bir işlem olarak görüp 120 Hz aktif eder mi?
Ek olarak şu an not tutmak için kullanılan gördüğüm tüm cihazlar iPad 10. nesil falan 60Hz sıkıntısı çeken etkilediğini söyleyen daha hiç görmedim.
Aslında 120 Hz olduğu zaman daha akıcı gözüküyor ama kullandığınız diğer cihazlar (telefon, bilgisayar vs.) falan da 60 Hz ise çok göze batacak bir sorun değil bence. (Çünkü göz 120 Hz e alışınca 60 Hz sanki takılıyormuş gibi geliyor.) Aşağıdaki videoda da görüldüğü gibi 120 Hz not tutarken de farkını hissettiriyor. Ama bence çizim falan yapılmayacaksa çok da eksi bişey değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı