iPad Air M2 ses açma tuşu yumuşadı

Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ne yapmam lazım garanti falan mı? İşlevde hiçbir sorun yok fakat ses kısma tuşunda çıt çıt ses gelirken ses açmadan gelmiyor ve hissiyatı yumuşak. Sanki içeri göçmüş gibi. Zorlu Apple'a götürsem ilgilenirler mi?

Cihazı Eylül 2024'te aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir git şansını dene. Biz bunu yapamayız derlerse FPPRO'ya götürmeye çalış onu da yapamayacaksan elleme. Çoğu tamirci dandik.

Bir git şansını dene. Biz bunu yapamayız derlerse FPPRO'ya götürmeye çalış onu da yapamayacaksan elleme. Çoğu tamirci dandik.
Apple’ın kendisi kabul ederse veririm yoksa bi tuş için fpproya cihazı açtırmak falan uzun iş. Tuşun işlevinde sıkıntı yok zaten.

Şahsen normal olduğunu düşünüyorum.
Uzun yıllardır yeni Apple cihaz almamış olsam da yeni birçok telefon ve tablet aldım.
Hepsinde aynı şekilde tuş yumuşadı, çıt çıt sesi için kılıf kullanabilirsiniz, tuş yerlerinin sert olduğu kılıflarda çıt çıt sesi geliyor, genelde hep bu şekilde çözülüyor.

Ses önemli değil. İleride işlevini kaybederse diye bir korkum var. O sebeple.

Aynı sorunu bende bugün yaşadım iPad aldım 2. gün fark ettim ve yarın geri yollayacağım değişim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…