iPad Air mi PC mi?

Arkadaşlar banım vardı yazamadım kusura bakmayın. Zaten çoğu AAA veya hikayeli oyunları PC'den bitirdim. Tablette oyun gibi amacım yok kesinlikle en fazla film dizi izlerim. Laptop pek alasım gelmiyor nedense. Çoğu hoca slayttan okuyup geçiyor önümde bir resim veya slayt olsun diye kullanırım en fazla. Buna göre yorum yaparsanız sevinirim.

Arkadaşlar banım vardı yazamadım kusura bakmayın. Zaten çoğu AAA veya hikayeli oyunları PC'den bitirdim. Tablette oyun gibi amacım yok kesinlikle en fazla film dizi izlerim. Laptop pek alasım gelmiyor nedense. Çoğu hoca slayttan okuyup geçiyor önümde bir resim veya slayt olsun diye kullanırım en fazla. Buna göre yorum yaparsanız sevinirim.

Bu kullanımda tablet laptoptan kat ve kat daha iyi olur hocam hocanın slaytlarını alıp istediğiniz gibi ekleme yaparsınız kalemle laptopta bu avantaj yok.

Ya aslında bir kaleme de 4K falan bayılmak istemiyorum ama Samsung'lar falan da mantıklı olur

S9 da güzel tablet hocam Air da eğitim indirimi bitmiş şu an 27k ya falan geliyor kalemle S9 da Akakçe'de 22K ya bulunabiliyor içinden kalem de çıkıyor pencil Pro kadar iyi bir kalem değil ama günlük işlerinizi çok rahat görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı