Çözüldü iPad ekranında kalem ucu simgesini nasıl görünür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ebicos

Hectopat
Daha fazla  
iPad 10. nesil ve Apple Pencil USB-C modelini kullanıyorum. Tabletimi çoklayıcı hub ile monitörüme aktardım fakat ekranda kalem ucu belirtisini görmem lazım, aksi taktirde monitöre bakarken nereye yazı yazdığımı anlayamıyorum, tablete bakmam gerekiyor. O zaman da monitörün anlamı kalmıyor. Mesela aşağıya eklediğim örnek görsellerde yuvarlak içine aldığım nokta, sayfaya eklenen bir nokta değil. Tableti kullanan kişinin kaleminin ucunun ekrana yansıması. Çizim Pad'i kullananlar demek istediğimi daha net anlarlar çünkü çizim padlerinde gözüküyor. Hatta iPad Pro'da da bu özelliğin olduğunu gördüm. GoodNotes 6 kullanıyorum. Bu özellik var mı varsa da nereden açabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_2927.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2928.jpeg
    127,6 KB · Görüntüleme: 25
Çözüm
Hangi modellerden sonra mevcut oluyor peki ?
Apple Pencil (USB-C) modeli 13 inç iPad Pro (M4), 11 inç iPad Pro (M4), 12.9 inç iPad Pro (6. nesil), 11 inç iPad Pro (4. nesil), 13 inç iPad Air (M2) ve 11 inç iPad Air (M2) ile kullanıldığında Apple Pencil ile dokunmadan algılama özelliğini destekler.

Apple'ın sitesinde verilen bilgi bu şekilde.

İlginden ötürü çok teşekkür ederim. Dikkate almışsın mesajımı yalnız bu bilgilerin haricinden göz yorma gibi sıkıntısı var mı onu sormak isterim vaktinden çalıyorum kusura bakma

İlginden ötürü çok teşekkür ederim. Dikkate almışsın mesajımı yalnız bu bilgilerin haricinden göz yorma gibi sıkıntısı var mı onu sormak isterim vaktinden çalıyorum kusura bakma
Estafurullah. Açık konuşmak gerekirse ben hayatım boyunca hiç bir teknolojik cihazın ekranında " gözüm yoruldu " veya " bu gözümü daha az yordu / daha çok yordu" gibi bir duruma takılmadığım veya hissetmediğim için sorunuza cevabım " yormuyor " olacak fakat dediğim gibi bu monitörün özelliği midir değil midir ayrımını yapamıyorum çünkü genel olarak bir teknolojik cihazda gözümün yorulduğunu hissetmiyorum.

Çok yararıma dokunur bir soru-cevap oldu.Tekrardan teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…