N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 23 Mayıs 2022 #1 iPad ile projeksiyona kablolu veya kablosuz görüntü yansıtmanın bir yolu var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.907 Çözümler 245 23 Mayıs 2022 #2 NRVS dedi: iPad ile projeksiyona kablolu veya kablosuz görüntü yansıtmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın kablosuz özelliği varsa kablosuza bağlayıp sonra tabletide aynı ağdan bağladıktan sonra Canon'un uygulaması vardı adını unuttum onu indirip yansıtabiliyorsun. Artı 0 Eksi
NRVS dedi: iPad ile projeksiyona kablolu veya kablosuz görüntü yansıtmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın kablosuz özelliği varsa kablosuza bağlayıp sonra tabletide aynı ağdan bağladıktan sonra Canon'un uygulaması vardı adını unuttum onu indirip yansıtabiliyorsun.
KS KS N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 23 Mayıs 2022 #3 Projeksiyonun wifi özelliği yok kablo ile bağlı. Dediğiniz uygulamayı da bulamadım hocam. Artı 0 Eksi