iPad M1 işlemcili model önerisi

Daha fazla  
Selamlar. Üniversiteye hazırlı ve üniversite boyunca kullanmak için iPad almayı düşünüyorum fakat bir sürü modeli var hangisinin ne özellikte olduğunu az çok bilsemde yanlış karar vermek istemiyorum. Öncelikle amaçlarımı anlatayım; ders asıl öncelik, mobil oyunlar oynayan biri olduğum için güçlü olması iyi olur(pubgm, Wild Rift vs.), dizi/film izlemek. Genel olarak bu 3 durum olacak. Bundan dolayı iPad Mini'yi eledim ve araştırmalarım doğrultusunda ikinci elde en düşük M1 işlemcili 256 GB olan Air 5 modelini düşündüm yine de emin olmak için buraya sormak istedim. Yanında kalemde almam gerekecek. M1 işlemcili modeller arasından Air 5 2025'te nasıl olur? (bütçe 15-20k, 15'e daha yakın olursa iyi olur 17k civarı.)

Sana önerim iPad Air 5 M1 işlemcili model, senin dediğin gibi istediklerine uyuyor. Zaten sende o modelden bahsetmissin.

Selamlar. Üniversiteye hazırlı ve üniversite boyunca kullanmak için iPad almayı düşünüyorum fakat bir sürü modeli var hangisinin ne özellikte olduğunu az çok bilsemde yanlış karar vermek istemiyorum. Öncelikle amaçlarımı anlatayım; ders asıl öncelik, mobil oyunlar oynayan biri olduğum için güçlü olması iyi olur(pubgm, Wild Rift vs.), dizi/film izlemek. Genel olarak bu 3 durum olacak. Bundan dolayı iPad Mini'yi eledim ve araştırmalarım doğrultusunda ikinci elde en düşük M1 işlemcili 256 GB olan Air 5 modelini düşündüm yine de emin olmak için buraya sormak istedim. Yanında kalemde almam gerekecek. M1 işlemcili modeller arasından Air 5 2025'te nasıl olur? (bütçe 15-20k, 15'e daha yakın olursa iyi olur 17k civarı.)

Sadece fiyatı biraz pahalı 20k civarı.

Merhaba. M1 işlemcili 1 adet Air, 2 adet de Pro(11” ve 13”) var zaten. Ucuz olmasını istiyorsanız Air 5 daha mantıklı. Üzmeyecek, güzel bir tablettir; şimdiden güle güle kullanın.

Bu arada film, dizi izlemek için pek tavsiye edebileceğimi söylemem, hem alt ve üstteki siyah bar hem de korsana yönelirseniz düzgün reklam engellenememesi biraz problem. Bu olaylarda Samsung’a yönelmek isteyebilirsiniz ama güç konusunda M1’in rakibi sadece M2 ile M4.

Merhaba. M1 işlemcili 1 adet Air, 2 adet de Pro(11” ve 13”) var zaten. Ucuz olmasını istiyorsanız Air 5 daha mantıklı. Üzmeyecek, güzel bir tablettir; şimdiden güle güle kullanın.

Bu arada film, dizi izlemek için pek tavsiye edebileceğimi söylemem, hem alt ve üstteki siyah bar hem de korsana yönelirseniz düzgün reklam engellenememesi biraz problem. Bu olaylarda Samsung'a yönelmek isteyebilirsiniz ama güç konusunda m1'in rakibi sadece M.2 ile m4.

Hocam evet o konuda zaten rahatsızım biraz çünkü Samsung tarafına baktığımızda ekran çok daha uyumlu bir şeyler izlemeye fakat telefon, kulaklık Apple ürünü kullandığım için farklı olmasını istemiyorum çok. İleride Mac mini falan da alabilirim ondan dolayı farklı bir ürün almak istemiyorum. Sanırım bu konuda biraz feragat edebilirim çünkü bu fiyat bandında M1 gücünde bir işlemciye sahip tablet alabileceğimi sanmıyorum özellikle 4 5 yıl kullanılabilecek.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı