Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 718 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #1 Dosya olarak iPad mini 4 dosyasını indirdik diyelim. İtunes'ten yükleme şansım var mıdır? (Biliyorum olursa yavaşlayacak ama deneysel olduğunu düşünün.)
Dosya olarak iPad mini 4 dosyasını indirdik diyelim. İtunes'ten yükleme şansım var mıdır? (Biliyorum olursa yavaşlayacak ama deneysel olduğunu düşünün.)
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 23 Nisan 2020 #2 iTunes yükleme işlemini engelleyecektir. Bir şekilde kursan bile cihazın bir daha açılmamak üzere bozulabilir.
iTunes yükleme işlemini engelleyecektir. Bir şekilde kursan bile cihazın bir daha açılmamak üzere bozulabilir.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 23 Nisan 2020 #3 Keşke öyle açık kaynak olsa da herkes kursa kendi cihazına, ama maalesef Apple açık kaynaktan kaçınıyor. Ama yine de iyi bir marka şahsen IOS güzel ve hızlı bir işletim sistemi.
Keşke öyle açık kaynak olsa da herkes kursa kendi cihazına, ama maalesef Apple açık kaynaktan kaçınıyor. Ama yine de iyi bir marka şahsen IOS güzel ve hızlı bir işletim sistemi.