iPad Mini 5 PUBG'de kasma yapıyor

İşletim sistemi
iOS

jexsezz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
IPad'i 2021 gibi aldım PUBG için çok temizdi sıfır kasma ama şu son 1 yıldır adamla bire bir de bile takılma oluyor. Tdm de sıkıntı yok klasikde kalabalığa atladığımda çok kasıyor, 2 dakika hareket edemiyorum. Oyunu silip yükledim düzelmiyor. IPad'i sıfırladım yine aynı. Nasıl önüne geçebilirim şu dropların yardımcı olur musunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bir çok etken var cihaz üzerindeki işlemci de artık eskidi ama bahsettiğiniz sıkıntının ortaya çıkması biraz daha kullanımdan kaynaklı gibi geldi bana, cihazı iTunes kullanarak restore işlemini yapın (cihazı sıfırlar ancak sıfırlarken işletim sistemini de tekrardan bilgisayar üzerinden kuracağı için temiz bir kurulum olur). Yeni sistem güncellemelerini yapmamakta bu konuda size yardımcı olabilir.

IPad'i 2021 gibi aldım PUBG için çok temizdi sıfır kasma ama şu son 1 yıldır adamla bire bir de bile takılma oluyor. Tdm de sıkıntı yok klasikde kalabalığa atladığımda çok kasıyor, 2 dakika hareket edemiyorum. Oyunu silip yükledim düzelmiyor. IPad'i sıfırladım yine aynı. Nasıl önüne geçebilirim şu dropların yardımcı olur musunuz acaba?
Grafikler ne durumda?

Grafikler ne durumda?
akıcı aşırı

Burada birçok etken var cihaz üzerindeki işlemci de artık eskidi ama bahsettiğiniz sıkıntının ortaya çıkması biraz daha kullanımdan kaynaklı gibi geldi bana, cihazı iTunes kullanarak restore işlemini yapın (cihazı sıfırlar ancak sıfırlarken işletim sistemini de tekrardan bilgisayar üzerinden kuracağı için temiz bir kurulum olur). Yeni sistem güncellemelerini yapmamakta bu konuda size yardımcı olabilir.

Geçen sene bilgisayar üzerinden pil yüzdesine baktığımda 67lerdeydi pil yüzdesinden kaynaklı olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı