iPad Pro 2020 alınır mı?

İçerik üreticisi falan mısınız veya iOS ekosistemini mi kullanıyorsunuz? Elinizde hali hazırda Macbook ve iPhone varsa iPad'în bu konuda çok yararı dokunuyor ama onun dışında webde surf, film, dizi vs. izlemek için alacaksanız pek emin olamadım ama tabii ki tablette Apple tek konumda zaten.

Evet arkadaşlar, ya 5500 TL'ye PC toplayacağım ya da iPad Pro 2020 alacağım. Evde laptop var, zaten çok ağır oyunlar da oynamıyorum. Sizce hangisi?

Eğer laptop bilgisayar konusunda tüm ihtiyaçlarınızı uzun vadede karşılıyorsa iPad alabilirsiniz ancak uzun vadede laptop güven vermiyorsa bilgisayar toplayın.

Elinde monitör, klavye, fare yoksa sistem toplama işine hiç girme. En az 2000 lira kulaklıktı, fareydi monitördü ıvır zıvıra gider. Kalan bütçeyle toplayacağın sistemde pek iyi olmaz.

5500TL'ye iPad Pro 2020 anladığım kadarıyla 2.el alacaksınız? Önerim 2018 yani 3.nesil versiyonunu alıp yanına smart keyboard ve pencil da almanız. Eğer bilgisayar toplamayı seçersiniz de ikinci el temiz ve güzel parçalar seçerseniz yine güzel ve çok güçlü bir bilgisayar toplanabilir. Sadece kasa. Ben de şuan böyle bir ikilemdeyim şuan kullandığım bilgisayarı sattıktan sonra. iPad Pro 3.nesil + AirPods + Pencil + Smart Klavye yapmayı düşünüyorum. 7 yaşımdan beri bilgisayar sahibi olan ve oyuncu tarafım ise konsol veya tekrardan bütçe yükseltip bilgisayar toplamamı söylüyor. Kafalar karışık cidden.

PC ve Tablet birbirinin alternatifi olamaz ki?
Yani aslında şimdi Apple'ın yapmaya çalıştığı da bu. iPad'i (Pro modellerini özellikle) Macbook Airların yerine koymaya çalışıyor gibi gözüküyorlar. iPadler açıkçası bence ileride en azından ultrabookların yerini alabilir. Şuan alıyor da bazen hatta. Şuan iPadlere programların uygulamaları çıkmaya başladı ve gayet de güzel çalışıyorlar. Oyun tarafı ise bence tamamen fiyasko. Apple Arcade oldukça yetersiz. Belki xCloud falan kurtarır durumu ancak bir 5 10 yılı var gibi duruyor en azından tamamen oturması için Amerika'da bile.

Ben tercihimi iPad'den yana kullanıyorum.

Evet arkadaşlar, ya 5500 TL'ye PC toplayacağım.
5500 TL'ye nasıl bir PC toplamayı düşünüyorsunuz? Onu bir değerlendirmeliyiz. PC olursa nasıl bir şey olacak? Hangi donanımlar yer alacak? Sadece kasa mı toplanacak? Oyun oynanmayacaksa iPad PRO da araştırılıp düşünülebilir. Sağlıklı bir yorum yapabilmemiz için sistemin donanımlarını bizimle paylaşmanız en doğrusu olur.

Vallahi sistem sorusunda verdiğiniz mantıklı cevaplar için teşekkür ederim, @Haruki Murakami

Ben bilgisayarı satmış durumdayım. Direkt iPad Pro’yu sipariş edeceğim.

Word, surf, kitap okuma, istediğim zaman bluetooth ile klavye bağlamak benim işimi görecek.

Kullanımım gereği tüm videoları inceledim. Hepsi fazla gelecek bile. Sana da iPad Pro öneririm. Ben de hiç oyun oynamaz hale geldim.

İllaki Apple'ın kılıf klavyesini almak zorunda değilsiniz. Logitech'in bluetooth özellikli Win/OS işletim sisteminde çalışan klavyeleri var. Ayriyeten bir tane de Bluetooth mouse alırsınız. Bir bilgisayar değil lakin çok oyuna takılmayacağım diyorsanız da en iyi tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…