iPad Pro 2020 alınır mı?

Evet evet şöyle düşünüyorum, en sade haliyle iş görecek bir bilgisayarımsı tablet. (oyun hariç.)

Haklısınız. Bilgisayarda oyun oynuyorum ama Valorant, LoL, CS vs. gibi oyunlar. Eğer bilgisayar alırsam büyük ihtimal 6000TL gibi bir bütçeyle piyasadaki her oyunu açan bir bilgisayar toplayabilirim. Ama eğer iPad Pro alırsam sadece bilgisayarda oynadığım oyunları oynayamayacağım. Onun dışında bütün öğrencilik işlerimi ve günlük işlerimi çok çok rahat yapabileceğim. Ve bütün Android oyunları da oynayabileceğim. Aklıma takılan şey ise bilgisayar almazsam çok mu şey kaçırırım diye? Malum bunu alırsam en az 1-1.5 yıl teknolojiye dair pek bir şey almam mümkün değil? Son olarak sizce iPad Air almaya değer mi? Pro ile arasındaki fiyat farkına değer mi?
Hocam benim de aynı sizin gibi kafam karışık. Sonuçta sürekli aldığımız şeyler değiller.

iPad Pro ve iPad Air yeni nesil arasında bir fark 120 Hertz, kameralar, Lidar sanırım.

Sırf 120 için değer diyorum ben. Çok akıcı çünkü. Teşhir üründen test ettim. Bir de işlemci var. A14 ile A12Z nasıl bilmiyorum.

Evet hocam onlar ayrı oluyor. Airpods ne kadar gerekli bilmem ama 2. nesil ise süper olacak. Ben şahsen klavyeyi bluetoothlu küçük bir klavye alacağım. Çünkü Magic Klavye ve Smart folio Keyboard’ta klavye birleşik ve ben bunu istemiyorum. Bir de çok pahalılar benim için. Bunun aksine ay sonu Smart Folio kılıf ve Apple Pencil ikinci nesil alacağım.
Ekran koruyucu da aldım. İsterseniz onun linkini de atarım.
1 ay içinde gelince atacağım hocam. Tamamdır. Sizden de güzel haberi bekliyorum inşallah.

Hangi siteden satın aldınız?
Hocam Apple’ın eğitim mağazasından satın aldım. Bu işlemlerden sonra öğrenci belgesi istendi ve siparişleri verdim.
Pencil 2. nesil de 1007 liraya iniyor. Kesinlikle Eğitim Mağazasından alın. Bir de AirPods geliyor mis gibi.

6100 TL görünüyor ya ben de 7200TL görünüyor. Galiba AirPods'ta gösteriyor ücreti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…