IPad Pro M4 ve iPad Air M2 duyuruldu!

Makaleler
18
Yer
İzmir
Ürünlerin teknik detaylarına girmeden fiyat bilgilerini paylaşacağım. iPad ile çizim yapanlar M4'e bakabilir, Ray Tracing gelmiş durumda M4 ile.
  • iPad Pro 11 inch M4 OLED ekran 46000₺
  • Yeni Nesil Apple Pencil 7000₺
  • iPad Pro M4 Uyumlu Klavye 12000₺
  • iPad Air M2 11 inch 26000₺

Air 5 tabletimden cüzi bir miktar farkla Air 6 düşünüyordum fakat aklıma tabletimin kılıfı geldi. Nasıl elden çıkarabileceğimi düşünüyorum.

Bir tablet bilgisayarda M4 gibi bir işlemci olması akla hayale sığmayacak kadar güç demek.

Güzel cihazlar, denemek isterdim ama şu an elimdeki tablet bozulana kadar devam.

@782067 MacBook gibi kullanamıyorsun aslında. Ama Baldur's Gate 3 çıktığında rahatça oynarsın.

Hocam tek bir oyun için cihaz alınmaz ama genel itibari ile yüksek işlem kapasitesi için tercih edilebilir.

Tek şikayetçi olduğum nokta mobil cihaza M2 işlemci koyup LCD ekran ve 60Hz hızında ısrarcı olmaları.

iPad Pro M4 islemci ve OLED ekran ile Apple tarafında ilk defa benim gözümde fiyatını hak eden bir cihaz olmuş. M4 işlemcisi ile cihaz çok uzun seneler harika bir performans verir hatta Apple cihazın güncelleme desteğini kesmez ise 10 yıl kadar mobil alanda her işe koşabilir.

10 yıl bazıları için abartı olabilir ama 2019 üretimi A13 işlemcili cihazlar halen mis gibi iş görüyor, M4 haliyle çok daha fazla ömre sahip olur.

@782067 Bende M2 işlemcili Pro var, gayet memnunum. Ama değişim programı olsa değiştirir miyim, sanmıyorum. MacBook M4 (2024 sonu duyurulur) ile iPad Pro M.2 güzel ikili olur.

Hocam M1 ya da M2 işlemcili cihaz sahiplerinin geçmesine gerek yok ama ilk defa alacak kişiler için bütçesi yetiyor ise doğru bir seçim olacaktır.

Air 5 tabletimden cüzi bir miktar farkla Air 6 düşünüyordum fakat aklıma tabletimin kılıfı geldi. Nasıl elden çıkarabileceğimi düşünüyorum.

Gerek yok hocam Air için eğer hafıza sorununuz yoksa.

Samsung Tab S10a Snapdragon X Elite getirmezse Apple bir jenerasyonu daha rahat domine edecek. Profesyoneller her türlü iPad alıyor. Pro'da gerçekten güzel olmuş m4+OLED güzel bir yükseltme. Air için 13 inç harici güzel bir yükseltme yok. M1'in yetmediği bir senaryo ile karşılaşmadım henüz M2 için geçilmez hala 60Hz dayatmasıda rezillik. O yüzden Tab S10 gelene kadar Air 5le devam edeceğiz bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…