Ahmsef
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Güle güle kullanın. Performans açısından M4 serisine bile oldukça fark atan bir cihaz. Tabii 4K video ile oyuncakla oynar gibi oynayıp renderlamaktan başka işlemci gücünü umarım başka alanlarda da kullanabiliriz. OS kaynaklı arada donup kalma sorununu M5'te yaşamak can sıkıcı çünkü.
Nano-textured sizce çok önemli ve gerekli bir özellik mi? Hiç görmedim ama yansıma yapmayan kırılmaz ekrandan ne gibi ek bir farkı olabilir çok çözemedim. Zaten kırılmaz ekranla kullanacaksanız her türlü yansıma yapar gibi geliyor.
Gözümle net bir fark göremedim. Yansıma neredeyse hiç yapmıyor evet ama pek de kritik bir özellik değil bence. Ayrıca işletim sistemi bence çok kısıtlayıcı. M5 çipin gücünü çok sınırlıyor. macOS olsaydı keşke. iPadOS ile iOS arasında pek de fark yok gibi. Cihaz bence abartı özelliklere sahip yani. İşletim sistemi ve tabletin genel mantığı sanki iPad Air ve düz modelleri için tasarlanmış. Tabletler M5 çip ve 16 GB RAM barındıran bilgisayar donanımlı olması için tasarlanmamış gibi duruyor. İşletim sistem, umarım gittikçe macosa benzer çünkü ben beğenmedim.