iPad vs RX 6600 XT sistem

batuhqn67

Centipat
Katılım
3 Ekim 2022
Mesajlar
154
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, masaüstü bilgisayarımı satıp iPad Mini serisinden almak istiyorum. RX 6600 XT ve R5 5500 sistemim var, sizce mantıklı mı?
 
Bende de aynı şekilde oldu maalesef. O yüzden sattım. Ancak çok etkin kullanıp hayatlarının her alanına ekleyenler de mevcut.
Bölüme başlamadim henuz dondurdum okulu, başlayinca gorelim bakalim. Satcagimi zannetmiyorum ama. Dedigin gibi kuzenim de veteriner okuyor air 4 kullaniyor epey işini goruyor.
 
Hocam bana gönderebilirsiniz (!)

iPad'i severim fakat hiç değmez eminim ki pişman olursunuz, PC'deki rahatlık konsol, telefon, tablet hiç bir cihazda yok.

Çok genel bir tabir bu, ne kastettiğiniz anlaşılmıyor. Yazdığınız her cihaz kendi kullanım şeklinde maksimum konfor ve rahatlık sağlayan cihazlar. Tabii ki PC'ler de kendi kullanımını gerekli kılan koşullarda rahat cihazlar, diğerleri birçok iş için muadil olmaya çalışsalar da.

Yine de bugün birçok insanın PC'ye zorunlu bir ihtiyacı yok, özellikle masaüstü bilgisayara hiç olmayabilir. Ama konu sahibi kullanım amacıyla ilgili hiçbir detay vermediği için yorum yapmak doğru değil, masaüstü bilgisayardan iPad Mini'ye çok radikal bir geçiş olur.
 

Geri
Yukarı