iPad'de Technopat Değişik Gözüküyor

Tuna Yücer

Kilopat
Katılım
4 Mayıs 2014
Mesajlar
4.664
Makaleler
13
Çözümler
1
Yer
Türkiye, Amasya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama iPad'imde technopat sitesi 24.05.2014 tarihinde böyle gözüküyor.

image.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SAYIN ALİ ABİCİM BURDAN YAZMAK DOĞRU DEĞİL KURALLARA AYKIRI AMA KONU NASIL AÇACAM BİLMİYORUM . Blog açıyorum kimse cevap yazmıyor. K.b rahatsız etmek istemezdim ama benim bloğa bir cevap yazabilir misin?
iPad'de test edip bakalım aynı sorun başka yerlerde de tekrar çıkmış mı. Normalde Retina Display dahil uyumluydu ama o thumbnailları nedense çekememiş ya da gösterememiş.
 
Merhabalar Leom, sorun Masaüstü Bilgisayarlar, Android, Dizüstü Bilgisayarlar, Windows 8 vb hangi kategoride ise oraya girerek konu açman gerekiyor. Konu açma tuşu sağ üst tarafta yer alıyor. Blog ya da ilgisiz konu altına cevap kurallara aykırı. Burayı güzelce okumanı tavsiye ederim; mesela internette Caps Lock açık yazı yazmak karşı taraftaki insanlara bağırmak demektir. Bu yüzden kurallara uyana kadar devamlı ceza alırsın. Peki biz deli miyiz ceza veriyoruz? Hayır, binlerce kişinin aynı soru ve cevaplardan yararlanması için burada düzeni korumak zorundayız. Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı