Rous Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 11 25 Nisan 2021 #1 Aslında başlık yeterli IPad'e PS3 kolunu bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alacağım yapan var mı? iPad görüyor mu kolu bilgi verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Aslında başlık yeterli IPad'e PS3 kolunu bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alacağım yapan var mı? iPad görüyor mu kolu bilgi verirseniz sevinirim.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #2 Rous dedi: Aslında başlık yeterli IPad'e PS3 kolunu bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alacağım yapan var mı? iPad görüyor mu kolu bilgi verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Android telefona bağladığımda görmemişti fakat iPad de ne olur bilmem.
Rous dedi: Aslında başlık yeterli IPad'e PS3 kolunu bağlamak istiyorum. Dönüştürücü alacağım yapan var mı? iPad görüyor mu kolu bilgi verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Android telefona bağladığımda görmemişti fakat iPad de ne olur bilmem.
Rous Hectopat Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 11 25 Nisan 2021 #3 KaysRekt dedi: Android telefona bağladığımda görmemişti fakat iPad de ne olur bilmem. Genişletmek için tıkla... Kolunuz orjinal miydi? Telefonunuzun markasını nedir?
KaysRekt dedi: Android telefona bağladığımda görmemişti fakat iPad de ne olur bilmem. Genişletmek için tıkla... Kolunuz orjinal miydi? Telefonunuzun markasını nedir?