iPhone 11 2025 yılında hala alınır mı?

Format usbsi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullandığım telefon Redmi 13C ve ucuz segment bir telefon olduğu için maalesef çok donuyor. İkinci el sitelerinde bu cihazı 6 bin TL civarında satıyor herkes. Bende bu telefonu satıp üstüne biraz da para ekleyip ikinci el temiz bir iPhone 11 almak istiyorum. Biliyorum eski bir telefon ama kesinlikle Redmi'den çok daha hızlı. Yani arkadaşlarımda var ve gayet beğeniyorlar. iOS 26 güncellemesiyle uzun bir süre daha güncel kalacak. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O telefona iOS 26 yüklerseniz 3 saat falan olur galiba pil süresi, ancak iOS 18'de belki iyi performans verebilir ancak yine de stabil olmaz.

Merhaba. Şu an kullandığım telefon Redmi 13C ve ucuz segment bir telefon olduğu için maalesef çok donuyor. İkinci el sitelerinde bu cihazı 6 bin TL civarında satıyor herkes. Bende bu telefonu satıp üstüne biraz da para ekleyip ikinci el temiz bir iPhone 11 almak istiyorum. Biliyorum eski bir telefon ama kesinlikle Redmi'den çok daha hızlı. Yani arkadaşlarımda var ve gayet beğeniyorlar. iOS 26 güncellemesiyle uzun bir süre daha güncel kalacak. Sizce alınır mı?
Şimdi ki telefona nazaran tabi ki performans ve kamara olarak iphone 11 alınır. Fakat ikinci el uyguna s23 fe de bakılabilir daha iyi seçenek olur. Bütçe nedir?

iPhone 11 alinir ancak iOS 26 pek verimli degil. İkinci el degisensiz cihazlara bakin, 11-12K'den fazla da vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ki telefona nazaran tabii ki performans ve kamera olarak iPhone 11 alınır. Fakat ikinci el uyguna S23 FE de bakılabilir daha iyi seçenek olur. Bütçe nedir?

Bütçem çok sınırlı. Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşündüğüm için telefon ikinci planda. Ayrıca Android almak pek istemiyorum.

Oyun veyahut pil sizin için önemliyse değmez.
Telefonda neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Kamerası iyi olsun ve normal kullanımda donmasın yeter.

Bütçem çok sınırlı. Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşündüğüm için telefon ikinci planda. Ayrıca Android almak pek istemiyorum.

Telefonda neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Kamerası iyi olsun ve normal kullanımda donmasın yeter.
Android alsan daha iyi ancak 12 alsan 2.elden daha iyi bataryayıda 700-1000 civarına değiştirirsin.

Android alsan daha iyi ancak 12 alsan 2.elden daha iyi bataryayı da 700-1000 civarına değiştirirsin.

Sarı sitede 9 bine yüzde 100 batarya Face ID bozuk ve kozmetiği iyi Türkiye cihazı iPhone 11 satılıyor. Çok ilgimi çekti fiyat olarak. Sizce alınır mı?

Cihaz temiz durumdaysa ve batarya sağlığı iyiyse alınabilir. Ancak ikinci el pazarında dikkatli olun, güvenilir bir satıcıdan alın ve mümkünse yüz yüze alışveriş yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı