iPhone 11 64 GB ne kadar eder?

11.000 Lira az olmuş hocam. Çünkü o cihazın 16 Ay daha garantisi var. 64 GB Olması biraz üzüyor sadece. 13.000 Lira civarı eder. Hatta daha fazla da eder. Eğer ekranın üstünde ki 500 Liralık Buff koruyucuyla verecekseniz, birde Apple'dan aldığınız orjinal slikon kılıfla verecekseniz daha da fazla eder hatta. Bu arada merakımdan soruyorum da hocam, üst model iPhone'a mı geçmeyi düşünüyorsunuz ? Bende birkaç ay içinde düşünüyorum da 12 Serisini falan almayı.
 
11.000 Lira az olmuş hocam. Çünkü o cihazın 16 Ay daha garantisi var. 64 GB Olması biraz üzüyor sadece. 13.000 Lira civarı eder. Hatta daha fazla da eder. Eğer ekranın üstünde ki 500 Liralık Buff koruyucuyla verecekseniz, bir de Apple'dan aldığınız orijinal silikon kılıfla verecekseniz daha da fazla eder hatta. Bu arada merakımdan soruyorum da hocam, üst model IPhone'a mı geçmeyi düşünüyorsunuz? Bende birkaç ay içinde düşünüyorum da 12 Serisini falan almayı.

Onları istiyor bizim ki onlar dahil fiyat 11 veriyor bende satmayacağım ona üst modele geçmek için para lazım 3 ay sadece gelirim 3000 TL aylık olacak.
 
Faturası yok yazılmış, faturası yokken garantinin bir anlamı kalıyor mu?

Faturası yok ama evet garanti bakıyor ama.

Benim elimde 64 GB beyaz renk iPhone 11 Pro Max var. Bu telefon kaç para eder arkadaşlar bilen var mı?

Takas olur mu pil ömrü temizlik ne alemde.

Çok az hocam. Vermeyin sakın 11'e. Cihazı sıfır mı almıştınız, ikinci el mi?

Arkadaşta 11 Pro varmış takas teklif ettim. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı