iPhone 11 64 GB ne kadar eder?

iPhone 11 64 GB Black telefonumun ekran kırılması sonucu ekran değişti. Orijinal Apple serviste bir arkadaşım 11 bin TL nakit veriyor bu telefonun ederi nedir? Kozmetik olarak on üzerinden on alır pil ömrü yüzde 94 temiz baktım oyun oynamadım Clans of Clans hariç o da fazla yormaz telefonu 16 ay garantisi mevcut. Olup faturası yok telefonun.
Öncelikle cihazın pil sağlığı olsun kozmetik durumu temiz bakılması vs cihazı elbette iyi yöne doğru çekiyor. Ekran değişmesi orjinal ise, çok mühim bir sorun teşkil etmez. En fazla 14K satarsınız gibi duruyor. Ama muhtemelen 13K eder.
 
Öncelikle cihazın pil sağlığı olsun kozmetik durumu temiz bakılması vs cihazı elbette iyi yöne doğru çekiyor. Ekran değişmesi orijinal ise, çok mühim bir sorun teşkil etmez. En fazla 14K satarsınız gibi duruyor. Ama muhtemelen 13K eder.

Teşekkürler hocam.

Hocam bu arada merak ettiğimden soruyorum da, neden yeni bir iPhone almayı düşünüyorsunuz? 11'de ne gibi sorunlar oldu? LCD Ekran olduğu için mi model yükseltiyorsunuz sanırsam?

3 kamera istiyorum Pro olduğu dışarıdan belli olsun biraz. Bir de fotoğraf çekmeyi seviyorum güzel portleler çıkarıyorum kamera önemli benim için.
 
3 kamera istiyorum Pro olduğu dışarıdan belli olsun biraz. Bir de fotoğraf çekmeyi seviyorum güzel portleler çıkarıyorum kamera önemli benim için.
Yani ayriyeten Telefoto kamera olsun istiyorsunuz. :) Birde 3 Kameralı iPhone'lar çok şık ve havalı falan duruyor. Babam da sırf bu yüzden 11'den 13 Pro Max'e geçmişti hatta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı