iPhone 11 %89 pil performansı iyi mi?

Osmanbnm

Hectopat
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Sorum şu şekilde iPhone 11 telefonu kullanıyorum yazılım güncel. Pil sağlığına göre cihaz kullanım süresi nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü ne kadardır kullanıyorsunuz bilmiyorum ama %89 sıkıntı çıkarmaz. 80 falan olunca bi el atın ama.

Üretici firma kesinlikle önermiyor bu yorumunuzu. Pil seviyesini %20-%80 arası kullanım sağlanmasını daha sağlıklı buluyor.
Üretici firmanın dediğini yapıp yüzde 20'ye kadar indirip sonuçları atın o zaman.

Konuyu bu şekilde yaptığım icin açtım zaten. Yani yorum yapmak için yapıyorsunuz.

Attığınız görsellerde hep %50'de şarja taktığınız açıkça gözüküyor, bu da görsele bakarak dediğimi yapmamışsınız anlamına geliyor.

Ayrıca günlük ekran süresi 7-8 saat alıyorum bence sağlıklı diye düşünüyorum.

Peki size göre sağlıklı ise öyle olsun

Okuduğunuzu ve gördüğünüzü anlamayan birisiniz galiba. Cihaz hiçbir zaman %50 gibi şarj seviyesinde şarjdan çıkarılmadı konuya görsel koymama rağmen böyle demeniz çok garip. Ayrıca konuya uzaktan yakından alakanız yok. İyi çalışmalar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…