U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 764 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #1 Apple hızlı şarj adaptörü 200 TL civarı ve bana göre fazla bir fiyat. Çakma bir adaptör de almak istemiyorum. Hızlı şarj destekli adaptör önerilerinizi bekliyorum. Not: Type-C çıkışlı olması gerek.
Apple hızlı şarj adaptörü 200 TL civarı ve bana göre fazla bir fiyat. Çakma bir adaptör de almak istemiyorum. Hızlı şarj destekli adaptör önerilerinizi bekliyorum. Not: Type-C çıkışlı olması gerek.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 Buyrun: 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 764 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #3 Grizi dedi: Buyurun: 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Komik mi şimdi bu?
Grizi dedi: Buyurun: 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Komik mi şimdi bu?
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #4 ucserin dedi: Komik mi şimdi bu? Genişletmek için tıkla... @ucserin Çook pardon ben yanlış okumuşum sizin 200 tl sınırınız var sandım. Lütfen kusura bakmayın.
ucserin dedi: Komik mi şimdi bu? Genişletmek için tıkla... @ucserin Çook pardon ben yanlış okumuşum sizin 200 tl sınırınız var sandım. Lütfen kusura bakmayın.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 764 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #5 Grizi dedi: @ucserin çok pardon ben yanlış okumuşum sizin 200 TL sınırınız var sandım. Lütfen kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bende dalga geçiyordunuz sandım
Grizi dedi: @ucserin çok pardon ben yanlış okumuşum sizin 200 TL sınırınız var sandım. Lütfen kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bende dalga geçiyordunuz sandım