iPhone 11 alınır mı?

Alınmaz. iPhone 11'in leş bir ekranı var. Bütçe yetiyorsa iPhone 12 öneririm. Daha iyi bir ekran daha iyi işlemci daha iyi performans elde edersin. Küçük ekran sorun olmazsa 12 Mini'de olabilir. Kendim iPhone 12 kullanıyorum 2-3 gündür memnunum.
 
Kullanıyorum. Beklentine göre alınabilir. Şahsen ben kameraya çok önem veriyorum tercih sebebimde bu çok etkiliydi. İşlemcisi de çok güçlü bir cihaz. Tasarım görünüş açısından da çok beğendiğim için aldım. Uzun ömürlü olması da önemli. 2 senede bir android değiştirmektense 11 al 5 sene kullan. Tavsiye ederim sen de aynı beklentiler içindeysen.
 
Kullanıyorum. Beklentine göre alınabilir. Şahsen ben kameraya çok önem veriyorum tercih sebebimde bu çok etkiliydi. İşlemcisi de çok güçlü bir cihaz. Tasarım görünüş açısından da çok beğendiğim için aldım. Uzun ömürlü olması da önemli. 2 senede bir Android değiştirmektense 11 al 5 sene kullan. Tavsiye ederim sen de aynı beklentiler içindeysen.

Hocam şarj konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz?
 
Merhaba arkadaşlar ben telefon olarak iPhone 11 almayı düşünüyorum. 12'si çıkmışken 11 alınır mı ya da hangi telefonları önerebilirsiniz?
11 Pro tercihimdir, para olsa 11 Pro alırdım. Onun haricinde arkadaşımda 11 vardı. Ekran nedense çok küçük gibi geldi bana. Ekran takıntınız yoksa 11 alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı