iPhone 11 almak ne kadar mantıklı?

İphone'da farklı bir seçeneğin yok, paran yettiği kadarını alabilirsin ancak.
Ben olsam neredeyse yarı fiyatına Mi 10 Lite alırım.
 
Hocam 11'i alın kafanız rahat etsin. Zaten kutudan Type-C-lightning kablosu çıkacak her türlü hızlı şarj adaptörü kullanacaksınız. 5W adaptör için kablonuz varsa o da kullanılabilir. Piliniz ortalama 1-1.5 gün gidecektir kullanıma göre ve 2 güne çıkartmak sizin elinizde. Hızlı şarjın Li-Ion pillere uzun vadede iyi gelmediği biliniyor fakat 3 yıldan sonra pil değişimi elbet olacaktır o yüzden çok da dert etmemek lazım. 2025'e kadar en güncel şekilde kullanabilirsiniz. 5S'in ömründen 1 yıl kadar uzun gidebilir kullanıma göre. Paranızın hakkını verecektir.
Not: Günümüzde telefonlar pahalı evet. Fakat bütçe varsa, kendinizi zorlamayacaksanız para verilir ve paşa paşa da kullanılır. Telefon, küçümsenmeyecek kadar önemli, küçümsenecek kadar da küçük bir cihazdır.
 
6 yıl iPhone 5S kullanmışsın, yeni telefonu da uzun süre kullanacağını varsayarak 1 yıl daha fazla ömrü sebebiyle iPhone 11 öneririm. Hızlı şarj konusunda 20W bir zarar vermez pil ömrüne.
 
Bende size benzer olarak yıllarca 4s kullandım. Ben de iphone 11'e geçmeyi düşünüyorum bu sene. 3-4 sene daha desteklenir. XR ile arasında baya bir fark var. Almanızı öneririm
 

Yeni konular

Geri
Yukarı