iPhone 11 aramada ses gitmiyor fakat WhatsApp'da gidiyor

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 7 ay önce sıfır olarak aldığım ve 7 aydır sorunsuz kullandığım iPhone 11 cihazımı dün kullanırken aramalarda karşıya ses gitmeme sorunu ile karşılaştım, mikrofonlar ve ahize sorunsuz çalışıyor fakat karşı tarafa normal aramalarda sesim hiç gitmiyor, WhatsApp veya Instagram üzerinden sorunsuz gidiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendine düzeldi dün, çok saçma bir problem. 🤷‍♂️
Bugün birdenbire aynı şey annemin Samsung A32'nde oldu. Normal aramada mikrofon aktif değildi ama WhatsApp'ta aktifti.

Yazılımı yenileyecektim. Ama bu konuyu okuyunca biraz bekleyelim dedim.

Ne yalan söyleyeyim, kendi kendine bozulması da düzeltmesi de saçma gelmişti ama bizimki de akşama doğru düzeldi..

Oysa her menüyü kontrol ettim. Kapatıp açtım, Google güncellemelerini geri aldım vs.
Ama söylediğim gibi, kendiliğinden düzeldi..

Bugün birdenbire aynı şey annemin Samsung A32'nde oldu. Normal aramada mikrofon aktif değildi ama WhatsApp'ta aktifti.

Yazılımı yenileyecektim. Ama bu konuyu okuyunca biraz bekleyelim dedim.

Ne yalan söyleyeyim, kendi kendine bozulması da düzeltmesi de saçma gelmişti ama bizimki de akşama doğru düzeldi..

Oysa her menüyü kontrol ettim. Kapatıp açtım, Google güncellemelerini geri aldım vs.
Ama söylediğim gibi, kendiliğinden düzeldi..
Muhtemelen yazılımsaldır. Üzerinden neredeyse 2 sene geçmesine rağmen hala telefonda hiçbir sorunla karşılaşmadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı