iPhone 11 bataryası 57 döngüde %99'a düşmesi normal mi?

deRNier

Kilopat
Yalnızca 57 döngüde %1 düstü. Cihaz tam 4 aylık ve hiçbir şekilde ne oyun oynadım ne şarjda kullandım sadece 2 günde bir şarj ettim, ama galiba %20'nin altına cok fazla düsürdüm. Ayrıca cihaz her geçe beklemedeyken yani ekran kapalıyken sabaha kadar %1-3 arası pil kaybediyor, bunu da anlamış degilim sizce bir sorun var mı yoksa gayet normal mi bunlar?

1632838064886.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum ya, şarj konusunda aşırı takıntılıyım hiçbir şekilde cihazı zorlamam etmem ama 57 döngüde düşmesi garibime gitti. %20'nin altına mecbur kalmadıkça düşürmemeye çalışacağım bundan sonra.

Düşmemesinden iyidir. Bende iPhone 12 var. 6-7 ay hiç düşmedi. Son 2 aydır bir iki haftada bir %1 düşüyor. %95 oldu şimdi. Sanırım hiç düşmeyenler belirli bir süre sonra birden hızlıca düşmeye başlıyor. Çok da takmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta bu aletler kullandıkça eskiyecek. Pil sağlığı azalacak diye kullanım alışkanlıklarımı değiştireceksem niye bu kadar para verdim diye düşünüyorum. %80'in altına düşmedikçe önemlibir sıkıntı yok.

Garantisi bitmeye yakın zaten yollanıp serviste ücretsiz değiştirilebiliyor diye biliyorum, en kötü ihtimal garantisi bitmeden bir servise yollarım. Şarj süresi olarak normal modda 7-8 saat düşük güç modundayken ise 9-10 saat ekran süresi alabiliyorum.

Yalnızca 57 döngüde %1 düstü. Cihaz tam 4 aylık ve hiçbir şekilde ne oyun oynadım ne şarjda kullandım sadece 2 günde bir şarj ettim, ama galiba %20'nin altına cok fazla düsürdüm. Ayrıca cihaz her geçe beklemedeyken yani ekran kapalıyken sabaha kadar %1-3 arası pil kaybediyor, bunu da anlamış degilim sizce bir sorun var mı yoksa gayet normal mi bunlar?

Eki Görüntüle 1175771
Bu baktığınız hangi uygulama acaba bende kendi cihazım için bakmak istiyorum 6 ay garantisi kaldı %85'te şuanda.

iPhone SE 2 kullanıyorum hocam sürekli 40 ve 85 arasında şarj ediyorum genelde bilgisayar ile 3W hızında. Hızlı şarj cihazımı sadece işim olduğunda telefonu fulleyip çıkıyorum okula vs giderken şu anlık düşme gözlemlemedim. Ama içini rahatlatacaksa yazılım tamamen kesin sonucu göstermiyor çok kafana takma rahat kullan yani.

1632917199409.png

Arkadaşlar bende sonuna kadar düşürüp öyle şarj ediyodum 😂😂😂 ben yanlış yapıyormuşum baştan beri desenize. 20 ye düşmeden mi şarj etmek gerekiyor? Bir de bu programın adı nedir ?

Bataryanın ömrü tam olarak 500 döngü bu süre altinda %80 altına düşerse servis ücretsiz değiştiyor ama ben ücretsiz değiştiren cok az insan gördüm ücretli sekilde 2. Pilimi taktırdım ve 430 döngüde %71'e düştü yani bu batarya isini fazla takmayın Apple sizden o batarya ücretini söke söke alacak 500 döngü sonrasını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı