iPhone 11 bataryası 57 döngüde %99'a düşmesi normal mi?

Arkadaşlar bende sonuna kadar düşürüp öyle şarj ediyordum 😂😂😂 ben yanlış yapıyormuşum baştan beri desenize. 20'ye düşmeden mi şarj etmek gerekiyor? Bir de bu programın adı nedir?

Programın adı 3uTools ve ek olarak 20 altına düşürmemen lazım 20 altı telefon pilleri için zararlı eğer işin ve ihtiyacın varsa Full kullan pili.

Arkadaşlar şu tarz birşey gördüm yalnız eminliğini kestiremedim yine
  1. İlk olarak cihaz ayarlarından gizliliğe gidiyoruz.
  2. Daha sonrasında “Analizler ve İyileştirmeler” bölümünü açıyoruz.
  3. “Analiz Verileri” sekmesine giriyoruz. (Eğer iPhone analizini paylaş kısmı aktif değilse büyük ihtimalle şuan batarya döngü sayısını göremeyeceksiniz. Cihazınızı gece şarj ettikten sonraki gün bu adımlara devam edin.)
  4. Karşımıza karışık isimli bir sürü analiz verisi çıkacak. Bunlar arasında “log-aggregated-günceltarih” olanı seçip açıyoruz. Alfabetik olarak araabilirsiniz. Baktığınız gün, günceltarih kısmına gelecek.
  5. Eğer Apple Watch’ınız varsa burada aynı tarihe ait 2 adet log-aggregated göreceksiniz. Hangi cihaz için batarya döngüsünü göreceğinizi analiz dosyasının en başındaki “os_version” değişkeninden öğrenebilirsiniz. Eğer iPhone OS yazarsa iPhone cihazınıza Watch OS yazarsa Apple Watch cihazınızınkini görüntülüyor olursunuz.
  6. Açılan analiz dosyasında herhangi bir metni seçip aşağı doğru kaydırarak tüm dosyadaki yazıları seçin ve kopyalayın.
  7. Kopyaladığınız yazıları içinde arama yapabileceğimiz bir yere yapıştırmamız gerekli. En kısa yol Notlar uygulaması. Uygulamanın içine yapıştırıp, notu paylaşma ekranını açarak “Notta Bul” özelliğini seçiyoruz.
  8. Arama kısmına “batterycyclecount” yazıyoruz. Altında <integer> değerleri arasında kalan değer sizin cihazınızın kaç kere tam olarak şarj edildiğini göstermekte.
Ben bu şekilde bakınca 651 diyordu batarya sağlığım %85 şuan cihazı alalı 1.5 seneyi geçti.

Bende bir problem mi var yoksa 518 döngüde %89 pil sağlığım var :D (Programda %91 görünüyor fakat yanlış o %89 doğrusu)

1632998724731.png

Son düzenleme:
Ben 3uTools yazdığımda çıkmıyor App Store'a. Şu an yurtdışındayım ondan mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı