iPhone 11 beyaz vs siyah

Hayır batmıyor da niye orası :D
Günlük kullanımda elde tutarken, fotoğraf çekerken ve farklı renk kılıflar takınca beyaz kamera kısmının göze batmasından korkuyorum :(

Kesinlikle beyaz soft,sade,hoş,parlak ve kılıflarla daha iyi duruyor.
Evet kılıflarla daha hoş duruyor kesinlikle ama kamera kısmı biraz fazla tuhaf geliyor bana beyaz olduğu için

Günlük kullanımda elde tutarken, fotoğraf çekerken ve farklı renk kılıflar takınca beyaz kamera kısmının göze batmasından korkuyorum :(

Evet kılıflarla daha hoş duruyor kesinlikle ama kamera kısmı biraz fazla tuhaf geliyor bana beyaz olduğu için.

Şeffaf kılıf kullan renkli kullanma.
Renkli kılıf kullanacaksan neden bu kadar düşünerek renk seçiyorsun ki?
Siyah kılıf kullanacaksan siyah al 11'i.
Ama şeffaf kılıf diyorsan beyaz al çünkü şeffaf kılıf tek beyaz renge yakışıyor.

Merhaba arkadaşlar, bu akşam bir iPhone 11 siparişi vereceğim fakat beyaz ve siyah arasında kaldım. Genel olarak silikon Apple logolu kılıflar veya, ikisine de gidecek tarzda şeyler kullanırım ama şeffaf da tercihim beyazı olurdu, yine de ayrım yapamıyorum çok kararsız kaldım bugün canlı olarak görünce beyazı daha güzel geldi çünkü siyahta hafif bir grilik var fakat siyahın kamera bölümü hangi kılıfta olursa olsun çok kaliteli duruyor, sizce ne yapmalıyım?

iPhone 11 beyaz almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı