iPhone 11 çok fazla ısınıyor

• Konuyu başlatan Snts
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 469

Snts

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 11 cihazımın pil sağlığı 74'te ve 3. yılını geçti. Oyun oynarken vs. aşırı ısınıyor. Şarjdayken sosyal medyaya falan girdiğimde de şarj 80'e gelmişse genelde ısınmadan dolayı şarj etmeyi durduruyor. Isınmanın batarya sağlığının düşük olması ile alakası var mıdır? Değiştirince ısınma azalır mı yoksa ısınma tamamen işlemciye ve ortam sıcaklığına mi bağlı? O kadar ısınıyor ki oyunlarda kasma donma yaptığı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu ile oyna. Hangi oyun oynuyorsun o telefonla pubg oynarsan ısınır?
eFootball dışı oyun oynamıyorum. IP 11 bir zahmet bunda da ısınıp donmasın diyorum ama maalesef öyle olmuyor. Sürekli oynayan biri değilim ekstra soğutucu alamam, benim merak ettiğim ısınmasının sebebi işlemci veya telefonun eskimesi mi yoksa bataryanın sağlığının düşmüş olması mı? Bataryayı yenilemeyi düşünüyorum ama ısıda düşüş olmazsa benim için çok farketmeyecek gibi.

Merhaba. iPhone 11 cihazımın pil sağlığı 74'te ve 3. yılını geçti. Oyun oynarken vs. aşırı ısınıyor. Şarjdayken sosyal medyaya falan girdiğimde de şarj 80'e gelmişse genelde ısınmadan dolayı şarj etmeyi durduruyor. Isınmanın batarya sağlığının düşük olması ile alakası var mıdır? Değiştirince ısınma azalır mı yoksa ısınma tamamen işlemciye ve ortam sıcaklığına mi bağlı? O kadar ısınıyor ki oyunlarda kasma donma yaptığı oluyor.

Yanlış bilgi demeyin ama iPhone oyuncu telefonu falan değil ısınması gayet normal ve ikinci el aldıysan içindeki parçalar degişmiş olabilir.

eFootball dışı oyun oynamıyorum. IP 11 bir zahmet bunda da ısınıp donmasın diyorum ama maalesef öyle olmuyor. Sürekli oynayan biri değilim ekstra soğutucu alamam, benim merak ettiğim ısınmasının sebebi işlemci veya telefonun eskimesi mi yoksa bataryanın sağlığının düşmüş olması mı? Bataryayı yenilemeyi düşünüyorum ama ısıda düşüş olmazsa benim için çok fark etmeyecek gibi.

2 GB oyun. Isınması çok normal 4 GB telefon için. O telefonla bu oyunu oynamaman lazım.

Yanlış bilgi demeyin ama iPhone oyuncu telefonu falan değil ısınması gayet normal ve ikinci el aldıysan içindeki parçalar degişmiş olabilir.
Telefonun ilk sahibiyim, 2. El değil. Oyun oynamak için de kullanmıyorum, oyunda aşırı ısınma yapıyor ama onun dışında normal işlerde de yapıp şarj olmayı durduruyor diyorum. Konuyu tam okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim. Ben batarya değişimi ısıyı azaltır mı diyorum siz o telefonda o oyunu oynamamanız lazım diyorsunuz. A13 chipi Google’da gezip Youtube’da video izlemek için mi kullanacaktım?

2 GB oyun. Isınması çok normal 4 GB telefon için. O telefonla bu oyunu oynamaman lazım.
2 GB oyun derken? Oyun 3,3 GB, kullandığı ram de anlık değişiyor, telefon da 64 GB. Ne demek istediğini anlamadım.

Son düzenleme:
Telefonun ilk sahibiyim. Oyun oynamak için de kullanmıyorum, oyunda aşırı ısınma yapıyor ama onun dışında normal işlerde de yapıp şarj olmayı durduruyor diyorum. Konuyu düzgün okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim. Ben batarya değişimi ısıyı azaltır mı diyorum siz o telefonda o oyunu oynamamanız lazım diyorsunuz. A13 Chip'i Google'da gezip YouTube'da video izlemek için mi kullanacaktım?

2 GB oyun derken oyun 3,3 GB, kullandığı RAM de anlık değişiyor, telefon da 64 GB. Ne demek istediğini anlamadım.

Oyun RAM'in yarısı kadar(hatta fazlaymış) nasıl kaldıracak o telefonu.

Telefonun ilk sahibiyim, 2. El değil. Oyun oynamak için de kullanmıyorum, oyunda aşırı ısınma yapıyor ama onun dışında normal işlerde de yapıp şarj olmayı durduruyor diyorum. Konuyu tam okuyup yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim. Ben batarya değişimi ısıyı azaltır mı diyorum siz o telefonda o oyunu oynamamanız lazım diyorsunuz. A13 chipi Google'da gezip YouTube'da video izlemek için mi kullanacaktım?

2 GB oyun derken? Oyun 3,3 GB, kullandığı RAM de anlık değişiyor, telefon da 64 GB. Ne demek istediğini anlamadım.

RAM'den bahsediyor.

Geri
Yukarı