iPhone 11 deneyiminiz

Kendi başlığımı görünce eklemek istedim :)
alalı yaklaşık 6 ay olacak telefondan memnun kaldıklarım çok fazla gerek tasarım gerek işlemci bakımından beni çok tatmin etti. Telefonla oyun oynamadığım için bataryasına çok yorum yapamayacağım ama önceki P20 Lite telefonumdan kat kat daha iyi tabii ki de. Eksi olarak ekleyebileceğim şeyler şunlar olabilir:
1) hızlı şarj ile telefon gerçekten ısınıyor fakat şarjda kullanmazsanız bir problem olacağını sanmıyorum çünkü 30-40 dakika arasında çoğu dolmuş oluyor.
2) diğer telefonlarda nasıl bilmiyorum fakat maske varken face ID çalışmıyor o zaman keşke touch ID olsa diyorum ama yine de benim için sorun değil.
Özet: Olumsuz yorumlarım bunlar olabilir en fazla aklıma bunlar geldi telefondan oldukça memnunum ablama da aynısından aldık uzunca süre değiştirmeyi düşünmüyorum ilk çıktığı zaman aldığım iPhone 6 64 GB bile hala kullanılıyor üstelik hiçbir işlem görmedi Apple kaliteli ürünler yapıyor. Bütçen yetiyorsa hiç düşünmeden almalısın.
iPhone 11 ne kadar paranız varsa da almayın. Parasını hak etmiyor. Ya bir önceki nesile ya da bir sonraki nesile yönelin.
 
Geçen gene sıfır aldığım S10 Plus'u 1 hafta kullanıp satmamla iPhone 11'e geçtim ve hala kullanmaya devam ediyorum. Telefonun en sevdiğim yönü sarjı. Günü çok rahat bir şekilde çıkartıp ertesi güne bile bataryası kalıyor. Kasma, donma zaten yok. Telefonun bana olumsuz gelen tek yanı ağır olması. 194 gram kulağa hafif gelse de günlük kullanımda ciddi ciddi bilek ağrısına sebebiyet veriyor en azından benim için öyle. Onun dışında telefonu tavsiye ederim.
 
3 aydır iPhone 11 kullanıyorum, instagramdan sürekli postlarıma veya hikayelerime cevap geliyor hangi fotoğraf makinesi ile çekiyorsun diye, kasma donma zaten yok. Piyasadaki en güçlü işlemcilerden birini kullanıyor. Her türlü oyunu en hızlı ve en üst grafikte rahat rahat oynatır. Memnun olmadığım tek özelliği 5G yok. Önümüzdeki seneler 5G gelirse eğer, 7500 liralık telefonum olmasına rağmen yeni teknolojiye geçemeyeceğim. Ekranı pixel pixel değil tabii, net bir ekranı var fakat android tarafında daha net ve canlı ekranlar bulunur. Ekranı biraz Orta-Üst seviye telefonlardaki gibi. Bu fiyata üst seviye ekran beklerdim. iPhone 12 kullanan bir arkadaşın ekranına bakmıştım çok güzeldi.
 
Tahminimce tasarımından ve ekranından memnun olmayan insanlar vardır. (Özellikle Android'de geçenler) Performans olarak iyi bir telefon ama o kadar para verip de HD bile olmayan bir ekran almak üzücü. 12 mini alın en azından verdiğiniz paraya değer. iPhone 11 parasını hak etmiyor.
İphone 11 ekranı HD+ ama Full HD değil. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Ben kendime telefon almak için aylarca çalıştım ne ekersen onu biçersin yaşın kaç bilmiyorum ama gerekli gayret ile çoğu lükse sahip olunulabilir.
Aynen yurt dışı fiyatının 7 katı fiyata telefon, 3 katı fiyata araba alanlar var. Parası olanlara vergiler işlemiyor.
 

Geri
Yukarı