iPhone 11 dokunmatik gecikmeli çalışıyor

• Konuyu başlatan Jilet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.839
Dostum telefonu hala kullanmaktaysan deneyimlerini paylaşır mısın 1 hafta önce iPhone 11 aldım ilk defa iPhone kullanıyorum dediğin sorunları yaşıyorum tamamen anlık takılıyor gibi geliyor bana ufak dokunuşları algılamıyor sen alıştın mı yoksa bir problemmiymiş bu durum.

Gardaşım tamamen alışma konusu eğer başka bir marka veya iPhone 6, 7 gibi cihazlardan geçtiysen onlara nazaran ekran çok daha hassas. Aslında bir algılamama söz konusu değil. Telefonun dokunmatik hassaslığı çok sert ya da çok yumuşak dokunuşları algılamıyor. Şu konuda için rahat olsun. Sıfır 11 Pro ile kıyasladım hiçbir fark yok 11 de ne ise Pro da da aynı bu durum 12 ve 12 Pro içinde geçerli. Tüm yeni modellerle kıyasladım dokunmatik olarak kamera olarak. Bak mesela her şeye ek bir de 0.5X muhabbeti var ışıksız ortamlarda görüntüde çok kötü karıncalanma oluyor. Ben bunu Apple'nin en üst düzey destek ekibinden yardım alarak öğrendim. Herhangi bir sıkıntı yok. Şöyle özetlemek gerekirse kamerada veyahut dokunmatikte belki 10 adet sıfır telefonla kıyaslayarak söylüyorum sorun yok. Sadece alışma meselesi. 1 aya alışırsın. Sevgilerimle

Gardaşım tamamen alışma konusu eğer başka bir marka veya iPhone 6, 7 gibi cihazlardan geçtiysen onlara nazaran ekran çok daha hassas. Aslında bir algılamama söz konusu değil. Telefonun dokunmatik hassaslığı çok sert ya da çok yumuşak dokunuşları algılamıyor. Şu konuda için rahat olsun. Sıfır 11 Pro ile kıyasladım hiçbir fark yok 11 de ne ise Pro da da aynı bu durum 12 ve 12 Pro içinde geçerli. Tüm yeni modellerle kıyasladım dokunmatik olarak kamera olarak. Bak mesela her şeye ek bir de 0.5X muhabbeti var ışıksız ortamlarda görüntüde çok kötü karıncalanma oluyor. Ben bunu Apple'nin en üst düzey destek ekibinden yardım alarak öğrendim. Herhangi bir sıkıntı yok. Şöyle özetlemek gerekirse kamerada veyahut dokunmatikte belki 10 adet sıfır telefonla kıyaslayarak söylüyorum sorun yok. Sadece alışma meselesi. 1 aya alışırsın. Sevgilerimle.

Çok teşekkür ederim dostum.

Gardaşım tamamen alışma konusu eğer başka bir marka veya iPhone 6, 7 gibi cihazlardan geçtiysen onlara nazaran ekran çok daha hassas. Aslında bir algılamama söz konusu değil. Telefonun dokunmatik hassaslığı çok sert ya da çok yumuşak dokunuşları algılamıyor. Şu konuda için rahat olsun. Sıfır 11 Pro ile kıyasladım hiçbir fark yok 11 de ne ise Pro da da aynı bu durum 12 ve 12 Pro içinde geçerli. Tüm yeni modellerle kıyasladım dokunmatik olarak kamera olarak. Bak mesela her şeye ek bir de 0.5X muhabbeti var ışıksız ortamlarda görüntüde çok kötü karıncalanma oluyor. Ben bunu Apple'nin en üst düzey destek ekibinden yardım alarak öğrendim. Herhangi bir sıkıntı yok. Şöyle özetlemek gerekirse kamerada veyahut dokunmatikte belki 10 adet sıfır telefonla kıyaslayarak söylüyorum sorun yok. Sadece alışma meselesi. 1 aya alışırsın. Sevgilerimle
Merhaba; öncelikle tekrardan konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Fakat bende dokunmatik sorunu yaşıyorum sizin aktardıklarınızla aynı durum mu bilmiyorum ama dediğiniz gibi dokunmatik konusunda sanki biraz geç algılıyor gibi. Örneğin bu yazıyı yazarken bile bazı harflere basmama rağmen yazmıyor. Veya uygulama simgelerine ilk tıkladığımda açmıyor ikincide açabiliyor. Bunlara ek olarak bazı uygulamalarda takılma yaşıyorum bazen çok hızlı açıyor cidden anlam veremiyorum.

Merhaba; öncelikle tekrardan konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Fakat bende dokunmatik sorunu yaşıyorum sizin aktardıklarınızla aynı durum mu bilmiyorum ama dediğiniz gibi dokunmatik konusunda sanki biraz geç algılıyor gibi. Örneğin bu yazıyı yazarken bile bazı harflere basmama rağmen yazmıyor. Veya uygulama simgelerine ilk tıkladığımda açmıyor ikincide açabiliyor. Bunlara ek olarak bazı uygulamalarda takılma yaşıyorum bazen çok hızlı açıyor cidden anlam veremiyorum.
Merhaba bende iphone 11 aldım yeni ios 16.1 yüklü uzun süredir kullanmıyordum iphone ama başka iphonelarda hissetmemiştim bazen algılamıyor ikinciyi algılıyor kullanım deneyiminiz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı