iPhone 11 düşünce kapandı bir sorun olur mu?

Aman hocam anakart deyip yüreğimi hoplatma. Tamir için 1 telefon parası isterler.

Hocam iPhone 6 ilk çıktığından arkadaşım servise verip sıfırı ile değiştirmişti hiçbir sıkıntısı olmadığı halde ses gelmiyor ahizeden diyordu az geliyor vs. deyip değişim yaptırmıştı senden bu tarz bir bahane ile değişim şansını deneyebilirsin.

Sen şimdi telefonu açtığında başka bir sıkıntı var mıydı herhangi bir yere hafif telefonu çarptığında kapanıyor mu bakar mısın bir

Şu an bir sorun yok hocam. Dediğinizi yaptım elimle kuvvetli bir şekilde vurdum kapanma olmadı. Sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi koruma modu falan aktif oldu.

Şu an bir sorun yok hocam. Dediğinizi yaptım elimle kuvvetli bir şekilde vurdum kapanma olmadı. Sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi koruma modu falan aktif oldu.

Öyle bir mod yok :D elinle değil hafif bir şekilde masaya bırak ya da hafif vur bir şey olmazsa sıkıntı yok kapanıp açılırsa bir parçası hafif yer değiştirmiştir.

Hocam iPhone 6 ilk çıktığından arkadaşım servise verip sıfırı ile değiştirmişti hiçbir sıkıntısı olmadığı halde ses gelmiyor ahizeden diyordu az geliyor vs. deyip değişim yaptırmıştı senden bu tarz bir bahane ile değişim şansını deneyebilirsin.
O zamandan beri apple’ın telefon değişim politikaları güncellenmiştir hocam. Artık detaylı test ve kontrol yapıyolar. O kadar kolay değişim yapmazlar bu zamanda hele. Telefon fiyatları başını alıp gitmişken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı