Kendim 13 Pro Max kullanıcısıyım. Babamda ise iPhone 11 var. Elime alınca bariz bir dandiklik hissediyorum ve aşırı dandik geliyor gözüme. Bir önceki telefonum Samsung A70'di ondan önce de Note 4 vardı. Note 4'ün ekranı bile o kadar dandik değildi.
Bence böyle bir hata yapmayın, LCD pişmanlıktır.
Ekran olarak üzmez ama AMOLED ekrandan LCD bir ekrana geçeceğiniz için alışmanız zaman alabilir, arada bariz fark oluyor.
Valla çözünürlük olarak çok da kötü gelmemişti gözüme, asıl kafama takılan siyahlar, özellikle geceleri. Ama alışıcaz bi şekilde.1080P AMOLED ekrandan sonra gözünüze çok kötü gelecek ama zamanla alışılır. İyi bir fırsat yakalamışsanız sırf ekranı için vazgeçmeyin bence.
Güneş altında çon farkedeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şuanki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.Kendini her türlü belli ediyor. Özellikle güneş altında, film izlerken ve yüksek ışık altında en yüksek parlaklıkta. Sıfır olarak kesinlikle alınmaz bu arada, özellikle Galaxy S21 serisi varken.
Asıl telefonlarda önemli değil mi hocam. Sonuçta 7/24 telefon ekranına bakıyoruz.Yani ekran derken zaten nasıl bir özellik bekliyorsunuz onu da anlamış değilim monitör değil sonuçta bu.
Ekran cidden çok önemli, iPhone 11'de kısa süreliğine kullanmıştım ama o telefona o ekran yakışmıyor, kim ne derse desin.Asıl telefonlarda önemli değil mi hocam. Sonuçta 7/24 telefon ekranına bakıyoruz.
Valla çözünürlük olarak çok da kötü gelmemişti gözüme, asıl kafama takılan siyahlar, özellikle geceleri. Ama alışıcaz bi şekilde.
Güneş altında çon farkedeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şuanki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.
Asıl telefonlarda önemli değil mi hocam. Sonuçta 7/24 telefon ekranına bakıyoruz.
Hocan tamam da öyle hani ekran LCD diye ekrana bakılmaz diye bir şey yok. Dediğim gibi fiyatı uygunsa kaçırma derim.
SE 2020 kullanıyorum. 11 le aynı panele sahip. 1 yıldır kullandığım cihazın ekran kalitesinden bir gün şikayetçi olmadım. Bu ekran mevzusunun abartıldığını düşünüyorum.
Güneş altında çon fark edeceğini sanmıyorum. 600 nit parlaklık gayet yeterli. Şu anki telefonum da 600 nit civarı, güneş altında gayet yeterli.
LCD panelde öyle değil işte, berbat gözüküyor göremiyorsun bile. Gözünü kısmak zorunda kalıyorsun ayrıca 625 nit güneş altı için yeterli değil. 1 hafta Galaxy S21 kullansan bir daha iPhone 11'in yüzüne bakmazsın.
Bütçe 11'e yetiyor.Telefon çok güzel ama ben 326 ppi LCD panel ekrana o kadar para vermem zaten 12 ve üstünde iyilrştirmeler 12 ve üstü çok güzel onları alırdım ben.