iPhone 11 garantiye gönderilirse rengi değiştirilir mi?

Selam. Ekim ayında iPhone 11 satın aldım ve rengi çok kötü geldi yani beğenmiyorum. İnternette araştırma yaptım, garantide renk değişimi vb oluyor galiba. Olması mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ekim ayında iPhone 11 satın aldım ve rengi çok kötü geldi yani beğenmiyorum. İnternette araştırma yaptım, garantide renk değişimi vb oluyor galiba. Olması mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence olmaz çünkü telefon sağlam bir sorunu yada kusuru yok zevkinize göre değişmezler diye düşünüyorum.

Telefonda üretimden kaynaklı bir arıza var ise cihazın değişimi yapılır ve ellerinde olan renk gönderilir.
ya da sana sorulur.
Ama sen göz zevkin için böyle bir şey talep edemezsin.

Telefonu arızadan dolayı birebir değiştirdiklerinde bile aynı renk aynı model verirler. Telefonu boyayamayacakları için değiştirmeleri gerek ki arızası yoksa pek mümkün değil bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı