iPhone 11 hâlâ alınır mı?

awoxf

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkinci el buldum bir tane. Değişeni yok, kutusu mevcut. Pil 72 kasaya 10/8 puan vermiş çizikler falan var diye. Ne dersiniz? Pazarlıkla bayağı indirdim. 9 bin liraya alayım mı? Bunu satmak için alacağım. iPhone 11 piyasası hala yüksek mi? Kâr edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

13 gibi bir model sizin çok daha işinize yarayacaktır. 72 pil sizi çok uzun süre götürmez, 70'in altına düştüğünüz an pil sorunları yaşarsınız.

Obselete ürünler kategorisine girmeye ramak kaldı 11 için. En az 13'ten başlamalı iPhone alınacaksa. Elinde varsa kullanmaya devam edebilirsin ama. Sen de almayı planladığın için, 11 alma.

13 gibi bir model sizin çok daha işinize yarayacaktır. 72 pil sizi çok uzun süre götürmez, 70'in altına düştüğünüz an pil sorunları yaşarsınız.
Al sat için kullanılmaz mı

Pil sağlığı %72 olan bir cihazdan çok fazla kâr elde edileceğini sanmıyorum. Al-sat için düşünülüyorsa en az iPhone 13 alınmalı.

Pil sağlığı %72 olan bir cihazdan çok fazla kâr elde edileceğini sanmıyorum. Al-sat için düşünülüyorsa en az iPhone 13 alınmalı.
Para yok

9 bin ucuz değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…