IPhone 11 hızlı düşen batarya sağlığı

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 05.12.2022 tarihinde iki adet iPhone 11 almıştık. Birini ben birini kardeşim kullanıyor. Kardeşim üniversite öğrencisi olduğu için bana göre daha aktif kullanıyor. Ne kadar aktif kullansa da şarj etme kısmında dikkat ediyor. Ona rağmen şu anki durumda benim pil sağlığım %94, onun telefonundaki pil sağlığı dün %89'ken bugün %88'e düşmüş ve artık bir günü zor çıkardığını söylüyor. Ben iOS 17 kullanıyorum o iOS 16 sürümünde. Bataryasında bir problem olma ihtimali var mı? Garantisi hala var garantiye göndermenin bir faydası olur mu?

İkinizde garantiye yollasanız iyi olur gibi.

Telefonlar sıfır olsa da kaç senedir bekliyorlardı. Bir iPhone 15’in batarya dayanımı ile 11 bir olmaz. İkisi de normal.

Ben de 11 kullanırken Apple Center’da batarya değiştirttiğimin senesinde yüzde 88 batarya sağlığı kaldığını gördüm. Ben de aktif kullanıyordum.

Benimki normal diye düşünüyorum sebebi şu mart ayında arkadaşım 14 Pro Max aldı ve onun pil sağlığı 96 şu anda. Kullanım süresine bakınca benimki normal gelmişti bana. Kardeşimin ki anormal düşüş yaşayınca burada paylaşmak istedim. Kendisi İstanbul da zorlu Center da yanlış bilmiyorsam Apple servisi var oraya bırakmasını söyleyeyim. Benim kullanım sürem bu. Beyaz ekran olması pil kullanımı aşırı etkiler mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0029.png
    IMG_0029.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı