YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 13 Haziran 2023 #11 Merhabalar bugün mediamarktdan orjinalini 550 tlye aldım. Herkese teşekkür ederim. arandur dedi: Her Iphone mağazasında var AVM'lerde. Nasıl bulamadınız? Genişletmek için tıkla... 450 tl civarına orjinal bulamamıştım hocam. Ama en sonunda gidip orijinal aldım.
Merhabalar bugün mediamarktdan orjinalini 550 tlye aldım. Herkese teşekkür ederim. arandur dedi: Her Iphone mağazasında var AVM'lerde. Nasıl bulamadınız? Genişletmek için tıkla... 450 tl civarına orjinal bulamamıştım hocam. Ama en sonunda gidip orijinal aldım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #12 YigiTZ0 dedi: Merhaba bugün MediaMarkt'dan orijinalini 550 TL'ye aldım. Herkese teşekkür ederim. 450 TL civarına orijinal bulamamıştım hocam. Ama en sonunda gidip orijinal aldım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Gitti o kadar para bir Kabloyla.
YigiTZ0 dedi: Merhaba bugün MediaMarkt'dan orijinalini 550 TL'ye aldım. Herkese teşekkür ederim. 450 TL civarına orijinal bulamamıştım hocam. Ama en sonunda gidip orijinal aldım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Gitti o kadar para bir Kabloyla.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 15 Haziran 2023 #13 arandur dedi: Çok iyi. Gitti o kadar para bir kabloyla. Genişletmek için tıkla... Hocam çok önceden S3 mini ile çakma kablo kullandığımda kısa devrre mi ne olmuştu o şerj girişini yakmıştı telefonun. Bu telefonada aynısı olur belki diye orijinal alıvereyim dedim.
arandur dedi: Çok iyi. Gitti o kadar para bir kabloyla. Genişletmek için tıkla... Hocam çok önceden S3 mini ile çakma kablo kullandığımda kısa devrre mi ne olmuştu o şerj girişini yakmıştı telefonun. Bu telefonada aynısı olur belki diye orijinal alıvereyim dedim.